Lucian Bute a castigat prin KO dupa o lovitura FULGER! Vezi FOTO si VIDEO


	Lucian Bute a castigat prin KO dupa o lovitura FULGER! Vezi FOTO si VIDEO
Citeste mai mult despre: Lucian Bute, box, campion pentru Romania, meci,
Data: 09 Iulie 2011

Al 9-lea meci de titlu mondial disputat de romanul Lucian Bute, impotriva francezului Jean-Paul Mendy a fost castigat de Bute prin KO.

De la Ilie Nastase, Nadia Comaneci sau Gheorghe Hagi, Romania nu a mai avut un campion pe masura de care sa se mandreasca in toata lumea.

Boxeorul Lucian Bute, singurul roman campion de 8 ori consecutiv a castigat si cel de al 9-lea titlu de cel mai bun al lumii in box.

Invincibilul Bute (28 de victorii din tot atatea meciuri la profesionisti) s-a batut cu francezul Jean Paul Mendy, si el invincibil, pentru centura mondiala la categoria super-mijlocie. A fost primul meci al lui Bute in Romania de cand e campionul lumii.

Inaintea meciului dintre Bute si Mendy, Bogdan Dinu l-a batut prin KO in runda 1 pe Awadh Tamin, iar Viorel Simion l-a facut KO pe Juan Talape in runda a 9-a.

Bute l-a trimis la podea pe francez inainte sa se termine runda a 4-a. "Sunt mandru ca sunt roman!", au fost primele cuvinte rostite de Lucian Bute dupa ce s-a facut anuntul oficial ca este din nou campion mondial.

Celebrul Michael Buffer a fost adus la Bucuresti ca sa-i anunte pe Jean Paul Mendy si Lucian Bute. Announcer-ul galei de la Romexo a ramas in istoria meciurilor de box si wrestling datorita introducerii "Let's get ready to rumble".

Intra pe www.sport.ro si vezi VIDEO!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies