Gaina LouLou, intalnire de gradul zero cu curcanul Coco Chanel. Iulia Albu despre companionul lui Catalin Maruta: "Un plagiator sinistru"

Citeste mai mult despre: Happy Hour, Catalin Maruta, Iulia Albu,
Data: 23 Ianuarie 2013

"Happy Hour" este integral pe Voyo.ro.

Sotia lui Mihai Albu a simtit nevoia unui suflet cald, care sa-i tina companie, asa ca si-a cumparat o gaina, pe care a dat peste 100 de euro si inca pe-atat pentru accesorii. N-a ales vreo ametita de la coada vacii, ci a pus ochii pe o zburatoare stilata, cu pedigree si nume de contesa frantuzoaica: Chateau LouLou de la Fraise.

Inaripata se plimba, acum, nestingherita prin casa Albu si o insoteste pe Iulia peste tot. Au mers impreuna la restaurant si chiar la cursuri, la facultate. Mai mult, Iulia si-a accesorizat gaina cu pene de cocos Phoenix.

Catalin Maruta a preluat imediat noua moda. A venit la "Happy Hour" cu un "animal de companie" asemanator cu cel al Iuliei Albu: curcanul Coco Chanel.

Rand pe rand, prin platoul "Happy Hour" s-au perindat cele mai motate pasari mondene: "Fuego", inaripata matinalilor de la ProFM, ratele lui Alex Velea si Liviu Guta sau paunii "de fite" ai lui Alexandru Ciucu.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies