Loredana si-a intalnit cel mai mare fan. Nu rata "Serviciul de Comedie", astazi, de la 20.30


	Loredana si-a intalnit cel mai mare fan. Nu rata "Serviciul de Comedie", astazi, de la 20.30
Citeste mai mult despre: Loredana,
Data: 14 Noiembrie 2012

Astazi, de la 20.30, Toni Grecu o are invitata in platoul “Serviciului Roman de Comedie” pe Loredana.

Diva din show-ul “Vocea Romaniei” vine la ProTv pentru a vorbi despre concertul aniversar pe care il organizeaza pe 25 noiembrie, despre inceputurile sale in muzica, dar si pentru a-l cunoaste pe cel mai mare fan al sau. Lori va sta de vorba la SRC cu Costel (Mihai Bobonete), care este fanul numarul 1 al artistei si care s-a pregatit indelung pentru marea intalnire. 

Episodul este integral  pe Voyo.ro

In aceeasi editie, dupa un show in toata regula sustinut de Loredana, asistentele SRC sunt decise sa treaca, cu randul, la carma show-ului, asta dupa ce in editia trecuta Gina (Jojo) si-a exprimat dorinta de a avea propriul talk-show. Fetele isi vor expune pe rand cele mai arzatoare dorinte, de la a fi prietena cu un bancomat, pana la conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a aparea la TV.

Familia Pompa revine si ea miercurea aceasta la “Serviciul Roman de Comedie” cu o vizita neasteptata: Dan Diaconescu (Claudiu Maier) ajunge in casa lor, iar capul familiei e decis sa il casatoreasca cu Miki (Jojo), fiica sturlubatica si agitata de care vrea sa scape cu orice pret. Dan Diaconescu ii promite insa acesteia ca ii da 25.000 de euro daca il voteaza, pentru ca pe el nu-l intereseaza insuratoarea. Ce va iesi din aceasta poveste, telespectatorii Pro Tv vor descoperi miercuri, 14 noiembrie, de la 20.30.

Nici premiile “Boul de Aur” nu vor lipsi din agenda SRC a saptamanii. Astfel, aceasta editie va aduna trei subiecte de exceptie care au ca numitor comun toporul. Trei indivizi care si-au rezolvat problemele personale cu toporul vin sa ridice premiile “Boul de Aur”: unul dintre ei a spart o sala de jocuri mecanice pentru ca a pierdut la pacanele 400 de lei, altul i-a rupt picioarele vecinului cu coada de la topor pentru ca s-au certat pe o bucata de pamant, iar ultimul a intrat cu toporul intr-un oficiu postal si a luat ostatici in numnele unirii Basarabiei cu Romania. Toate subiectele sunt inspirate din realitate, iar decernarea va fi una cu cantec: Ramona Hanganu si 1Q Sapro vor canta o piesa in aceeasi tema – “Daca vrei sa-ti afli viitorul, iti fac eu horoscop cu toporul!”

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies