Loredana Ciubotaru, febletea lui Smiley, surpriza de proportii. Ce s-a intamplat astazi cu fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"


	Loredana Ciubotaru, febletea lui Smiley, surpriza de proportii. Ce s-a intamplat astazi cu fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"
Data: 10 Septembrie 2014

Loredana Ciubotaru a lansat astazi piesa "Aprinde-ma". Noul ei single a fost compus de Carla’s Dreams si produs de acestia impreuna cu echipa The Farmers, aceeasi echipa care le-a ajutat pe INNA si Antonia cu piesele care au cucerit topurile: Inna- "Spre mare", Antonia– "Jameia", Antonia feat. Puya– "Hurricane", Holograf si Antonia– "Intoarce-te acasa".

"Aprinde-ma" este o piesa sensibila, melancolica, potrivita acestui inceput de toamna, care evidentiaza vocea fresh si personalitatea boema a Loredanei.

 

 

 

 

Loredana Ciobotaru a devenit cunoscuta publicului din Romania de la participarea la "Vocea Romaniei", show in care a ajuns pana in semifinale.

 

Intre 2010-2014, Loredana a facut parte din trupa "Life on Mars" cu care a incheiat colaborarea la inceputul acestui an.

 

Tot anul acesta, Loredana s-a alaturat casei de discuri "Global Records", firma de management a INNEI.

 

 

Fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", despre care s-a scris ca ar fi avut o relatie cu Smiley, a lansat primul single din cariera solo la inceputul acestei veri. Piesa se numeste "Sarutul" si a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams si produsa de Lukone, iar chitara Alex Caliman (chitaristul din band-ul Innei).

 

 

"Vocea Romaniei" revine cu un nou sezon marti, 16 septembrie, de la 20.30, la ProTV!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies