Loredana, Andreea Esca sau Antonia: cine arata mai bine tunsa asa? Uite ce look nou are antrenoarea de la "Vocea Romaniei" acum

Citeste mai mult despre: Loredana, Vocea Romaniei,
Data: 04 Decembrie 2013

Loredana este cunoscuta pentru modul in care s-a reinventat constant si a reusit sa se mentina in atentia publicului atat datorita melodiilor, cat si extravagantei sale.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

Cu toate ca si-a schimbat deseori garderoba in functie de piesele pe care le canta, Loredana nu a renuntat niciodata pana acum la parul sau blond si lung. Tocmai de aceea, cel mai recent look adoptat de antrenoarea de la "Vocea Romaniei" a fost o adevarata surpriza pentru fanii ei.

"Vocea Romaniei" se aude LIVE sambata, de la 20.30, la ProTV

Cu parul vopsit intr-o nuanta de blond platinat, tunsa scurt si cu suvitele ravasite, Loredana le-a aratat fanior sai o imagine de la filmarile noului sau videoclip, "Nu stiu cine esti". Artista a aparut si in concertul "Magic" de la Sala Palatului cu aceeasi imagine, iar schimbarea a fost una apreciata de prietenii virtuali ai lui Lori.

"Iti sta super cu parul scurt", "Wow, ce schimbare", "Esti cool!", "Chiar te-ai tuns? Oricum, esti superba", i-au transmis fanii artistei.

Nu a trecut mult, insa, iar Loredana a simtit din nou nevoia unei transformari. Antrenoarea de la "Vocea Romaniei" s-a afisat cu aceleasi plete blonde, insa de data aceasta cu o tunsoare asemanatoare celei consacrate de Andreea Esca. Interesant este ca in urma cu foarte putin timp si Antonia a fost protagonista unui pictorial in care a aparut cu acelasi stil de coafura.

Care este preferata ta?

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies