Liviu Varciu a condus prima oara in… garaj! Afla cate masini a avut Liviu!

Liviu Varciu a condus prima oara in… garaj! Afla cate masini a avut Liviu!
Citeste mai mult despre: Pro Motor, Liviu Varciu, Roxana Ciuhulescu,
Data: 03 Iulie 2010
Prezent in emisiunea Pro Motor din 2 iulie, vedeta a facut dezvaluiri! Daca unii invata sa conduca masina in parcari sau pe drumuri parasite, pentru Liviu Varciu “debutul” ca sofer a fost ceva mai special.

Pentru ca nu implinise inca 18 ani, interpretul lui Orlando din serialul “State de Romania” nu si-a putut scoate in lume la inceput prima masina. “Aveam un Fiat Barchetta si o porneam in garaj, fiindca nu aveam permis”, povesteste Liviu Varciu, sambata la ProMotor, unde a venit impreuna cu fiica sa, Carmina, care il da de gol pe tatal sau ca sta in fata fara centura.

Multumit si nu prea de masina pe care o conduce in prezent, un VW Passat, Liviu Varciu spune ca a renuntat la un BMW seria 5 pentru ca acesta consuma enorm, 20 de litri, motiv pentru care l-a vandut inainte de criza ca sa dea avans la casa.

Printre masinile care au mai trecut prin garajul lui, Liviu spune ca au mai fost un Nissan 300 SX, un Chevrolet Camaro, un BMW 530 diesel, un E Klasse 270, dar si un Mini Cooper, pe care l-a tinut doar doua luni, pentru ca nimeni nu-l vedea in trafic.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies