"Viva Mamaia", noul hit al Loredanei, compus de prietenul lui Goran Bregovic


	"Viva Mamaia", noul hit al Loredanei, compus de prietenul lui Goran Bregovic
Citeste mai mult despre: Loredanei, Goran Bregovic, Viva Mamaia,
Data: 13 Mai 2013

“Viva Mamaia”, noul hit pe care Loredana impreuna cu Alex Velea si Cabron l-au lansat in marea finala de la “Romanii au talent” a facut deja inconjurul Internetului. Clipul lansat vineri noaptea a adunat deja aproape 400.000 de vizualizari si a generat mii de share-uri si comentarii.

Cantecul asta asta are o poveste speciala. Vara trecuta, in timp ce ma aflam cu familia in vacanta in Split, Croatia, l-am cunoscut pe compozitorul si cantaretul croat Tonci Huljić si de atunci am ramas prieteni .

Chiar in seara in care am facut cunostinta mi-a dat sa ascult acest cantec. Mi-a placut atat de mult de prima oara, incat i-am zis ca vreau sa il cant, iar el a fost mai mult decat bucuros sa mi-l incredinteze.

Acum doua luni si ceva ne-am intalnit la Belgrad unde am intregistrat piesa chiar in studioul lui Goran Bregovic. Ii place atat de mult cum suna in limba romana incat mi-a spus ca are potential de hit international!" a declarat Loredana.

Tonci Huljić este unul dintre cei mai celebri compozitori croati, lucrand pentru cele mai mari vedete din Croatia si Iugoslavia. Prieten bun a lui Goran Bregovic, acesta a compus si cantat alaturi de el in diverse ocazii. Tonci compune si muzica de film, coloana sonora a serialului Lara, difuzat de AcasaTV, fiind compusa de el.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies