Show-ul pe care nu-l poti rata: RAZI PENTRU TINE, razi pentru tara! “Serviciul Roman de Comedie” revine la Pro Tv din 29 februarie


	Show-ul pe care nu-l poti rata: RAZI PENTRU TINE, razi pentru tara! “Serviciul Roman de Comedie” revine la Pro Tv din 29 februarie
Data: 29 Februarie 2012

Comedia iese din nou la raport din 29 februarie cand “Serviciul Roman de Comedie” revine la Pro Tv in fiecare miercuri de la 20.30.

Toni Grecu si asistenta sa, Gina (Jojo), sunt din nou pregatiti sa le aduca telespectatorilor Pro Tv noutati din “Clanul Lupilor”, aventuri din viata Supravietuitorului, o pleiada de anti-talente, dar si un nou premier si invitati surpriza.

Catalin Neamtu preia stafeta de la Claudiu Maier pentru a deveni premierul de la SRC. Neamtu il va parodia de acum in scenetele SRC pe actualul premier, Mihai Razvan Ungureanu. “Suntem pe faza”, glumeste Toni Grecu, “nimic nu ne scapa. Va anunt oficial ca avem premier nou si la SRC in persoana colegului Catalin Neamtu. S-a tuns dupa modelul original, este la cura de slabire pentru a scapa de vreo cinci kilograme si acum se chinuie sa poarte si ochelari de vedere cu dioptrii mari, ca sa fie cat mai veridic.”

Toni Grecu garanteaza ca si in acest sezon madam Marga (Jojo) va fi mai in forma ca niciodata in seria “Clanul Lupilor”. “Continuam povestea de unde am lasat-o sezonul trecut. Titel (Mihai Bobonete) vrea sa scape cu orice pret de madam Marga (Jojo), care nu se lasa, mai ales ca i-a luat 15.000 de euro din economiile personale si nu stie cum sa ii recupereze. Va fi un sezon plin de intamplari demne de un film de aventura, in care va aparea si un personaj nou, Abdul Mohamed, un cetatean sirian, traficant de lana etnobotanica, interpretat de Sergiu Costache. Si pot sa va mai dezvalui ca madam Marga (Jojo) are un nou hit cu coregrafie: renunta la “ram-pa-pa-pam” si va canta “Ai se eu te pego”, dezvaluie seful de la SRC.

In editia din 29 februarie SRC il va avea invitat si pe Maximilian, cel care interpreteaza piesa “Sophie” si care va avea parte de o primire de zile mari. “Chiar din prima editie incepe un nou sezon al rubricii ”Romanii n-au talent”. Facem acest lucru ca sa nu mai existe discriminare. De ce romanii cu talent sa aiba emisiune si cei fara talent, nu? Concurentii acestei editii inaugurale vor fi: Fuego, care va canta in premiera emotionantul cantec ”Despodobeste mama bradul”, un hingher din Giurgiu care va latra si un taran din Rasculata care va canta varianta proprie a cantecului “Sophie” (”Sofisticata, ma”) alaturi de Maximilian, deja celebrul interpret al acestui hit al momentului”, mai spune Toni Grecu, care va face parte, alaturi de Gina (Jojo) si Costel (Mihai Bobonete), din juriul “Romanii n-au talent”.

Cat despre schimbarea de look a Monicai Anghel, care recent a decis, dupa multi ani, sa renunte la brunet in favoarea blondului, Toni Grecu e convins ca cea care a inspirat-o in aceasta alegere a fost chiar personajul ei din “Clanul Lupilor”, Mioara: “Eu cred ca Mioara Lupu e cea care a inspirat-o pe Monica sa se vopseasca. Acum, nu mai are nevoie de peruca pentru acest rol!”, glumeste Toni Grecu.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies