"Serviciul Roman de Comedie", lider de audienta pe intreg sezonul


	"Serviciul Roman de Comedie", lider de audienta pe intreg sezonul
Citeste mai mult despre: Serviciul Roman de Comedie,
Data: 19 Decembrie 2013

Miercuri seara Toni Grecu a incheiat inca un sezon al "Serviciului Roman de Comedie", care a fost lider de audienta la ProTV cu fiecare editie in parte. 

Ultima emisiune din an a condus din nou topul audientelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 7,5 puncte de rating si 17,6 % cota de piata, in vreme ce Antena 1, clasata pe locul al doilea, obtinea o medie de 5,8 puncte de rating si 13,5 procente din cota de piata.

Si la nivelul publicului din mediul urban ProTV a fost lider cu o audienta medie de 7,8 puncte de rating si 14,7 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu 5,8 puncte de rating si 11 % cota de piata, in timp ce la nivelul intregii populatii a tarii SRC era lider cu 8,9 puncte de rating si 16 procente din cota de piata, iar Antena 1 se clasa pe locul al doilea cu 6,1 puncte de rating si 11 % cota de piata.

“Serviciul Roman de Comedie” a fost lider absolut de audienta pe intreg sezonul (2 octombrie – 18 decembrie), cu o audienta medie pe acest interval, pe publicul sau tinta, de 8,1 puncte de rating si 18 % cota de piata

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies