Lavinia nu mai poate sa doarma noaptea de cand a intrat la duel: "Avem nevoie de ajutor!"


	Lavinia nu mai poate sa doarma noaptea de cand a intrat la duel: "Avem nevoie de ajutor!"
Citeste mai mult despre: Lavinia Parva, Dansez pentru tine, duel,
Data: 20 Aprilie 2011

“Am simtit ca un cutit in inima cand am auzit ca suntem condamnati la duel!”, spune Lavinia care de vineri de cand a primit verdictul de la “Dansez pentru tine nu a dormit aproape deloc.

Nu mai reusesc sa ma odihnesc noaptea, imi suna mereu in minte numaratoarea de la antrenamente, verdictul duelului, precum si povestea lui Decebal. Asa de mult mi-as dori sa pot sa-i schimb viata micutului Vlad care s-a nascut cu Sindrom Down si familiei lui care este atat de armonioasa si frumoasa, in ciuda tragediei pe care o traieste”, marturiseste Lavinia, care se simte poate si putin vinovata pentru faptul ca au intrat la duel inca din prima editie.

Cu o fisura la coasta si cu probleme si dureri uriase la ligamente, Lavinia a fost sfatuita de medici sa intrerupa participarea la concurs, insa ea nu s-a putut desprinde de Decebal si de juramantul pe care si-l facusera cand s-au intalnit.


“Eu sunt sigura ca oricine l-ar fi cunoscut pe Decebal, ar fi facut la fel ca mine. Cred ca si cel mai rece si dur om din lume daca i-ar cunoaste povestea lui Decebal, daca l-ar vedea pe Vladut si ar sti felul frumos in care isi traiesc viata, ar face orice ca sa-i ajute. Credeti-ma, daca era vorba despre mine in acest concurs, as fi renuntat demult, insa este vorba despre o familie mult prea nobila ca sa nu dau totul si ca sa nu trec peste orice pentru ea”, marturiseste impresionata artista.

Lavinia a plans mult vineri cand a auzit de la sotia lui Decebal cum a privit fiul lor, Vladut, emisiunea. Desi amandoi baietii trebuie sa doarma imediat ce se lasa seara, ei nu au acceptat sa mearga la somn si au stat treji, cu ochii mari pana la finalul emisiunii. Impresionant a fost ca Vladut, baietelul lor nascut cu Sindrom Down, a incercat si el sa danseze de cate ori dansa tatal lui la televizor, intindea bratele, aplauda si incerca sa-i ajute parca pe Lavinia si Decebal sa faca un dans cat mai bun.

Asa m-a impresionat povestea aceasta, incurajarea si sustinerea lui Vladut si felul in care a simtit el sa traiasca alaturi de noi emotiile, dansul…Este un copil minunat si sper sa nu-l dezamagim”, spune artista.

Sambata, imediat dupa emisiune, cand au ajuns la repetitii, Lavinia venea dupa o noapte nedormita, plina de temeri si nelinisti si s-a intalnit cu Decebal care avea ochii rosii si era tras la fata: “Mi-am dat seama din prima secunda ca nici el nu dormise deloc. Este un tata atat de bun, un sot minunat care multumeste in fiecare zi lui Dumnezeu pentru familia minunata pe care i-a dat-o si nu simte o povara in faptul ca are un fiu nascut cu Sindrom Down. Daca am trece de duel si am avea sanse sa castigam concursul, Vladut ar putea sa devina datorita tratamentelor un copil independent. Acesta este visul nostru si nu ne putem descurca singuri pentru a-l implini. Avem nevoie de telespectatori”, se roaga Lavinia.
 

 

Voteaza perechea preferata!

Trimite sms la 1322 cu textul "Lavinia" sau "Costin" / "Liviu"

sau

Suna la 0900.760.412 pentru "Costin" sau "Liviu"

              0900.760.418 pentru "Lavinia"


 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies