Laura Cosoi face furori intr-o rochie a creatoarei Cristina Savulescu. Frumoasa concurenta de la "MasterChef" nu se sfieste sa pozeze in tinuta transparenta, starnind curiozitatea fanilor.
Laura Cosoi da in aceasta toamna "Proba celebritatii" la "MasterChef". Vedeta dezvaluie cum poti zapaci persoana iubita direct din bucatarie.
- Ai urmarit sezoanele anteriore ale concursului "MasterChef"? Ce iti place cel mai mult la acest format?
Din pacate timpul nu mi-a permis sa urmaresc in intregime celalalte editii "MasterChef", dar am apucat sa-mi formez o parere. Cel mai mult mi-a placut ca desi nu intelegeam prea bine cum erau facute retetele, fara sa simt mirosul sau gustul mancarii, emisiunea ma tintea in canapea.
- De cand ai devenit tu concurent la "MasterChef", ce proba ti s-a parut mai dificila?
Evident ca probele sub presiune sunt cele mai dificile, dar pentru adrenalina pe care o simteam au meritat tot efortul.
- Care este "piesa ta de rezistenta"?
Nu cred ca am asa ceva... in general, primesc aprecierile celor din jur cand gatesc indiferent de meniu. Evident ca mie imi place mai mult carnea de rata decat cea de porc, dar asta nu inseamna ca nu imi ies si retetele pe baza de porc.
- Se spune ca dragostea trece si prin stomac! Cu ce preparat l-ai cucerit pe iubitul tau?
El se bucura cand am timp sa gatesc, indiferent de ce anume pregatesc. ii plac pastele, pieptul de curcan umplut cu branza, pulpele de pui cu bere si stafide, vita marinata si multe altele.
- Care ar fi "reteta" perfecta a unei cine romantice?
Hmmm, un pahar de vin rosu, muzica buna, vita la cuptor, dar mai ales persoana iubita care sa iti zambeasca de la capatul celalalt al mesei.
- Revenind la "MasterChef", te vezi in postura de castigatoare? Ti-ar placea sa-ti deschizi un restaurant?
Nu m-am gandit atat de departe, dar nu se stie nicodata ce o sa-mi rezerve viitorul. Cel mai important este sa gatesti din pasiune, sa gatesti sanatos si sa pui dragost in tot ce faci. Asta este "reteta" perfecta.
- In ce moment al vietii tale a devenit gatitul mai mult decat o indeletnicire casnica?
Probabil momentul cand m-am mutat in Bucuresti si am invatat sa imi gatesc. Pana atunci ma "jucam" in bucatarie impreuna cu sora si verisoara mea. Dulciurile erau pasiunea noastra.
- Si pe blogul tau postezi multe retete. De unde le iei? Si in ce proportie le improvizezi?
Nu le "iau"... retetele imi apartin, dar evident ca nu am inventat eu "roata". :) Pornesc de la retete clasice, simple si derivez in functie de ce imi doresc. In principiu, aleg sa gatesc cat mai sanatos, dar si gustos in acelasi timp.
- Ce nu-ti lipseste niciodata din frigider?
Morcovi, iaurt, lapte, oua, fructe, branza de vaca, capra, pasta de masline.
- Cu deserturile cum te impaci? Iti place mai mult sa le degusti sau sa le prepari?
Eu nu sunt innebunita dupa dulciuri, dar le gatesc uneori. imi plac galustele cu prune, laptele de pasare, clatitele, tortul de mere (gasesti reteta pe www.lauracosoi.ro).
- Dar cu actoria cum stai? in ce filme ti s-a mai propus sa joci?
Am incheiat filmarile pentru scurt metrajul "Cheia" in regia Georgianei Doba si am jucat alaturi de George Pistereanu si Bebe Cotimanis. In momentul de fata repet pentru doua piese de teatru, "Hamlet" in regia lui Marcel Top la Teatrul Bulandra, joc alaturi de Maia Morgenstern, Tudor Istodor, Marius Bodochi; iar cea de-a doua piesa se joaca in Green Hours si se numeste "Decat Arta", in regia Andreei Valean. Toamna aceasta va invit la teatru!
- In ce alte proiecte mai esti implicata? si ce s-a intamplat cu CD-ul de romante pe care bunica ta urma sa-l lanseze?
Ea nu voia sa comercializeze un album. A scos 4 CD-uri pe care le-a impartit familiei si prietenilor. Am o bunica foarte activa, desi are 84 de ani.