"LaLa Summer Love", concertul care a ridicat Arenele Romane in picioare: Idolii tai si 10.000 de LaLa fani, in 12 LaLa poze SUPERBE


	"LaLa Summer Love", concertul care a ridicat Arenele Romane in picioare: Idolii tai si 10.000 de LaLa fani, in 12 LaLa poze SUPERBE
Data: 09 Iunie 2012

Pentru doua seri superbe, 10.000 de tineri au aratat ce inseamna LaLa Nation. Trupa-fenomen a momentului a oferit muzica live, coregrafii unice si a avut invitati de exceptie: formatia Holograf.

VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS:

Ce a insemnat aceasta experienta ne spun chiar ei:

Concertul ne-a surprins si pe noi. A fost o atmosfera incendiara in adevaratul sens al cuvantului” – Alina Eremia.

Nota 20 pentru public, nota 20 pentru fani si tot asa, pentru ca fara ei nu am fi fost cine suntem” – Dorian Popa.

A fost extraordinar, foarte frumos, am facut totul pentru public si speram ca le-a placut spectacolul, am avut multe emotii, dar ne-am distrat alaturi de fani, carora le multumim ca sunt de fiecare data langa noi, fara ei nu am fi ajuns aici” – Criss.

Inca nu am realizat ceea ce s-a intamplat. Am fost si sunt in continuare coplesit de emotie si nu pot sa spun decat atat: LaLa Nation incepe sa prinda contur” – Vlad Gherman.

Eu marturisesc ca aproape ca am izbucnit in lacrimi la momentul “Life for Rent” cand tot publicul imi striga numele si am realizat pe scena in fata a peste 5000 de oameni cat de unita e gasca din care fac parte, LaLa Band” – Sore.

Am fost impresionat de reactia fanilor. Sunt inca coplesit de ce s-a intamplat. Abia astept azi sa retraiesc aceleasi momente” – Rapha Tudor.

Concertul a fost absolut genial. Este ireal ce se intampla si inca nu realizez, dar ideea este ca LaLa Band este un fenomen national si sper sa se transforme intr-un fenomen mondial” – Bubu.


Am crezut ca m-am mai obisnuit cu sunetul uimitor al fanilor. De data aceasta i-am simtit si mai aproape de noi si le multumim din suflet. Fara ei nu am fi existat” – Gloria Melu.

M-am simtit foarte bine in timpul concertului. Fanii ne-au rasplatit cu multe aplauze si le multumim ca au venit in numar atat de mare” – Alexia Talavutis.

Desi am avut ceva probleme cu genunchiul nu mi-a pasat,am dat tot ce aveam mai bun, as fi iesit pe scena si intr-un picior” – Dima.

Nu am simtit niciodata in viata mea ce am simtit la acest concert. Multumim tuturor fanilor nostri” – Mihai Mititescu.

Este un concert pe care il asteptam de mult, cu oameni extraordinari. Ma bucur ca m-au primit cu atata caldura in familia LaLa. Aceasta seara va ramane in sufletul meu pentru totdeauna” – Ana Baniciu, noua membra LaLa Band.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies