"ASA arat eu!". Cele patru poze neretusate cu care Lady Gaga vrea sa demonstreze lumii intregi ca nu este grasa:


	"ASA arat eu!". Cele patru poze neretusate cu care Lady Gaga vrea sa demonstreze lumii intregi ca nu este grasa:
Data: 26 Septembrie 2012

Saptamana trecuta, Lady Gaga a fost din nou in atentia tabloidelor, dupa ce au aparut pe net poze cu ea un pic mai durdulie decat o stiau fanii.

Unii au spus ca ar fi insarcinata, ea a negat zvonurile: noul look e rezultatul apetitului pentru mancarea italiana, in special pizza si paste, a declarat Lady Gaga


Cantareata a recunoscut ca a pus pe ea vreo 11 kilograme in ultima vreme, dar ca zvonurile ca ar fi supraponderala sunt exagerate.

Astazi, Lady Gaga s-a hotarat sa raspunda tuturor comentariilor rautacioase legate de greutatea ei pe site-ul cu care tine legatura cu fanii din intreaga lume - Little Monsters. Aici, cantareata vrea sa porneasca “Revolutia trupului” cu ajutorul unor fotografii neretusate, in care apare semi-dezbracata si scrie ca, in adolescenta, a suferit de bulimie si anorexie.

Kylie Minogue, APROAPE GOALA in noul videoclip! Vezi imaginile care lasa foarte putin imaginatiei! VIDEO

Artista le-a cerut tuturor fanilor sai care sunt nemultumiti de felul cum arata sa ii trimita poze cu ei si sa formeze impreuna o comunitate a celor care care isi accepta defectele fizice. “Vreau sa va inspir sa aveti curaj si sa gasim un pic de compasiune in noi”, a scris Lady Gaga in scrisoarea deschisa catre fanii ei.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies