Lady Gaga, o noua schimbare dramatica de look: Si-a ras o parte a capului si s-a vopsit satena


	Lady Gaga, o noua schimbare dramatica de look: Si-a ras o parte a capului si s-a vopsit satena
Citeste mai mult despre: Lady Gaga,
Data: 14 Septembrie 2012

Dupa ce a sustinut concertul din Romania, Lady Gaga a decis sa isi vopseasca parul saten si sa il lase lung si drept. Tunsoarea normala a plictisit-o rapid pe cantareata, care a facut o noua schimbare dramatica de look.

In cinstea mamei unui foarte bun prieten, Lady Gaga si-a ras parul in spate. Mandra nevoie mare de noua frezura, vedeta a postat imaginea pe contul personal de Twitter, atragand imediat atentia tuturor fanilor ei, dar si a jurnalistilor.

Am facut-o pentru tine, Terry. Imi pare foarte rau pentru mamica ta. Chiar daca printesa s-a tuns, ea ramane in continuare o printesa”, a scris cantareata. Apoi, ea a postat o imagine cu noua coafura, aratand cum jumatate din capul ei este ras complet. In fata, insa, Lady Gaga are in continuare un look glamuros.

Terry Richardson, cel pentru care a faut Lady Gaga gestul dramatic, este un celebru fotograf care a lucrat cu nume importante precum Kate Moss, Lindsay Lohan si Kate Upton. Desi nu a explicat de ce a ales sa se tunda si nu a facut un altfel de omagiu, Lady Gaga a atras oricum atentia.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies