Lady Gaga isi arata sanii in GaGavision 41!


	Lady Gaga isi arata sanii in GaGavision 41!
Citeste mai mult despre: Ilie Nastase, GaGavision,
Data: 07 Aprilie 2011

GaGa tine legatura cu fanii ei si prin intermediul unor filme scurte care se numesc GaGavision si care au ajuns pana la episodul 41.

In episodul aparut ieri o putem vedea pe cantareata pregatindu-se de un concert, explicand de ce ar trebui ca toata lumea sa poarte costume negre sau sa fie goi in timp ce isi admira tinuta intr-o oglina, se cearta cu un fanatic religios in fata unei sali de concerte unde urma sa cante si anunta data de lansare a piesei "Judas" in doar putin peste cinci minute.

Poate cea mai amuzanta si interesanta parte este discutia dintre GaGa si protestatar. Cantareata care se afla intr-o masina lasa geamul jos si intra in vorba cu barbatul respectiv care ii da o carte de vizita pe care scrie "Get Out Of Hell Free" si ii spune lui GaGa "Aici o sa ajungi draga mea intr-o zi." Gaga ii raspunde "Noi credem in Dumnezeu la showurile mele," la care barbatul raspunde "Da, pai modurile tale perverse nu prea au legatura cu ceea ce reprezinta Dumnezeu... stii tu, treaba cu homosexualii." Partea cea mai amuzanta este cand GaGa ii spune ca a fost la o scoala catolica timp de 13 ani, iar el raspunde "Ei bine, asta e marea ta problema. Ai fost crescuta intr-o religie proasta."

Vezi tot momentul in videoclipul de pe mtv.ro!

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies