Lady Gaga dezvaluie identitatea lui “Alejandro”: Evandro Soldati FOTO

Lady Gaga dezvaluie identitatea lui “Alejandro”: Evandro Soldati FOTO
Citeste mai mult despre: Lady Gaga, Alejandro, videoclip,
Data: 17 Iunie 2010
O iubire disperata, trecatoare, de care vrea sa se elibereze… Lady Gaga striga in cel mai recent videoclip al ei numele Alejandro, obiectul pasiunii ei mistuitoare. Dar cine este babatul care a declansat atata pasiune?

Este model brazilian, apare si el in videoclipul “Alejandro” si se numeste Evandro Soldati.

Evandro Soldati s-a nascut in Uba, Minas Gervais, Brazilia pe 17 aprilie 1985. In 2004, a inceput sa lucreze ca model in orasul sau natal si in acelasi an a semnat un contract cu agentia Ford Models, ceea ce i-a inlesnit intalnirea cu fotograful Steven Klein.

Imaginea cu Evandro pentru numarul din ianuarie 2005 al revistei Vogue a fost un fel de trambulina spre succes. In februarie 2005 tanarul model brazilian a prezentat pentru Perry Ellis (colectia toamna - iarna 2005 - 2006) la New York, oras in care s-a si mutat pentru a-si construi o cariera de succes. Conform revistei Forbes, in 2008, era pe locul sapte in topul celor mai bine platite modele masculine din lume.

Pana acum, Evandro Soldati a prezentat pentru brand-uri celebre, precum Dolce & Gabana, Pull & Bear, Giorgio Armani, Lacoste, Benetton, Iceberg, Valentino, Louis Vuitton, Calvin Klein Jeans, Narciso Rodriguez.

Lady Gaga l-a ales pe frumosul model brazilian sa apara in videoclipul ei si acum ii dezvaluie numele, ceea ce i-a determinat pe multi sa sustina ca, de fapt, el este acel "Alejandro".

Sa fie adevarat? De aceea a pus Lady Gaga atata pasiune in interpretarea scenelor erotice care i-au adus numeroase critici din partea pudibonzilor? Iti place cum arata Evandro Soldati?

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies