La prima vedere pare un morman de gunoaie, dar adevarul este altul. Ce se intampla in spatele acestei imagini

La prima vedere pare un morman de gunoaie, dar adevarul este altul. Ce se intampla in spatele acestei imagini
Citeste mai mult despre: gunoaie, ce se intampla, morman,
Data: 18 Septembrie 2015

Creativitatea si talentul unor oameni depaseste limitele, iar atunci cand operele lor sunt facute publice, persoanele din intreaga lume sunt absolut fascinate de ceea ce se intampla in spatele unor lucrari realizate cu multe eforturi si dupa ore intregi de munca.

Filmuletul de mai jos poate lasa pe oricine fara cuvinte, iar daca privesti materialul te vei convinge singur de ce spunem aceste lucruri. La prima vedere, daca te folosesti de lupa amplasata in fata lucrarii, vei recunoaste cu usurinta chipul unui postas, dar daca vei schimba unghiul, singurul lucru pe care poti sa il observi este un morman de lucruri care pot fi reciclate.

Acestea au fost aranjate intr-un anumit fel de catre artist pentru ca dintr-o anumita pozitie sa redea chipul unui postas. Cine s-ar fi gandit ca anumite lucruri pe care le consideram inutile si de care vrem sa scapam cat mai repede pot capata o valoare atta de mare intr-o opera de arta?

Aceasta sculptura moderna a fost realizata de artistul Bernard Pras, iar arta anamorfica este in zilele noastre una dintre cele mai mari surprize pentru ochiul uman.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies