Jennifer Lopez, trista de ziua ei! A implinit 42 de ani!!


	Jennifer Lopez, trista de ziua ei! A implinit 42 de ani!!
Data: 24 Iulie 2011

Intreaga lume a fost bulversata de moartea lui Amy Winehouse, astfel incat ziua de nastere a frumoasei Jennifer Lopez a trecut pe planul doi. Duminica, 24 iulie, J. Lo a implinit 42 de ani, iar in urma cu opt zile a anuntat ca se desparte de Marc Anthony dupa sapte ani de casnicie.

Abia intoarsa din Ucraina unde a cantat la nunta fiului unui magnat din lumea petrolului, pentru care a primit un milion de dolari, Jennifer Lopez a cinat in Miami cu un grup de prieteni, sambata, 23 iulie, cu o zi inainte sa implineasca 42 de ani.

J. Lo a fost trista, dupa cum s-a vazut la iesirea din restaurant cand privea in jos in drum spre masina. Alaturi de ea pasea Benny Medina, managerul ei.

In perioada urmatoare, Max si Emme, gemenii in varsta de trei ani ai celebrului cuplu de artisti Jennifer Lopez - Marc Anthony vor sta cu mama lor, in Atlanta, unde aceasta filmeaza pentru "What to Expect When You're Expecting", in timp ce tatal lor isi reia rolul in serialul TNT "Hawthorne".

Imaginea cu Jennifer este din suita promotionala pentru cel mai recent cantec al ei - "What is love?". Dupa trei casnicii esuate, s-ar parea ca Jenny From The Block nu a gasit inca raspunsul.

Sursa foto: Splash News

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies