La ce au renuntat Andra si Catalin Maruta de dragul lui David


	La ce au renuntat Andra si Catalin Maruta de dragul lui David
Citeste mai mult despre: Andra, Catalin Maruta, Happy Hour,
Data: 26 Aprilie 2014

De cand sunt parinti, Andra si Catalin Maruta recunosc ca viata lor s-a schimbat, este mai frumoasa, mai interesanta, completa.

Desi au programe foarte incarcate, cei doi spun ca fiecare clipa libera pe care o au ii este dedicata baietelului lor, David, pentru care au renuntat la un vechi tabiet. "Am renuntat la dormitul pana tarziu", marturiseste prezentatorul.

"Dar eu nu-l consideram tabiet, ci defect de-a dreptul! Deci David m-a corectat, as putea spune. Implicit, am renuntat si la obiceiul de a vedea filme cu Andra pana la 4.00 dimineata – de-aia ne si trezeam tarziu pe vremuri. E mai bine asa, oricum de multe ori am filmari in cursul diminetii si mi-era greu sa ma trezesc dupa o noapte petrecuta in fata televizorului", a mai spus Catalin Maruta.

"David ne-a obligat cumva sa avem un program mai sanatos. Ne ducem la somn mai devreme ca inainte, ne trezim mai devreme, deci incet-incet ne-a invatat el sa avem timp pentru familie, pentru noi", completeaza Andra

Cat despre sarbatori, Andra, David si Catalin Maruta petrec mereu in familie, asa cum s-a intamplat si in acest an: "Nu-mi amintesc sa fi petrecut vreo sarbatoare pascala altundeva decat acasa, alaturi de rudele dragi. E o traditie la care noi tinem foarte mult. Stiu ca unii aleg destinatii exotice pentru asemenea sarbatoare, dar mie mi s-a parut intotdeauna mai frumos si mai emotionant sa petrec Pastele si Craciunul in familie", spune jurata de la "Romanii au talent". 

"David inca n-a aflat ca Iepurasii sunt tati si mami, cu atat mai mult profitam de perioada asta de inocenta, ca sa-i hranim visurile. Il intrebam din vreme ce si-ar dori si ne ocupam de asta, oricate lucruri am avea pe cap. Si pentru nepotii mei cautam intotdeauna surprize care sa-i faca sa tipe si sa sara in sus de bucurie, asta e cea mai mare satisfactie a parintilor, a familiei, sa vezi un copil fericit cand vede un cadou", a mai povestit ea intr-un interviu.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies