Kim Kardashian, accident vestimentar in plina strada. Cum era sa ramana fara fusta


	Kim Kardashian, accident vestimentar in plina strada. Cum era sa ramana fara fusta
Data: 14 Martie 2012

Este clar, Kim Kardashian nu se uita la rubrica meteo atunci cand isi alege vestimentatia...Nu de alta, dar ar fi stiut ca in Los Angeles se anunta vant puternic si ar fi renuntat la fusta neagra de voal, care i-a creat probleme chiar in fata paparazzilor.

In cazul in care nu stiati, de cateva zile Kim Kardashian umbra prin Los Angeles cu o peruca blonda in cap, lucru care o face o tinta si mai usoara pentru paparazzi. Cum fotografii sunt mereu pe urmele sale, nu au ratat momentul in care vantul i-a ridicat fusta in plina strada. Din fericire (sau nefericire?) pentru ea, nimic compromitator nu a fost dezvaluit.

VEZI AICI IMAGINILE CU FUSTA BUCLUCASA A LUI KIM KARDASHIAN

In ultimele zile, Kim Kardashian este in plin razboi al declaratiilor cu actorul din serialul Mad Man, Jon Hamm. Acesta a spus intr-un interviu recent pentru revista Elle ca superficialitatea Hollywood-ului a transformat niste "idioate" ca Paris Hilton si Kim Kardashian in niste milionare.

"Fie ca e vorba de Paris Hilton sau Kim Kardashian, prostia este celebrata. Daca esti un idiot notoriu vei fi recompensat la Hollywood", a spus Jon Hamm.

Cel mai ascuns secret al lui Kim! Ce gest nebunesc al vedetei i-a scandalizat pana si pe cei din familia Kardashian

 

Ieri a venit si replica lui Kim Kardashian: "Sa numesti PROST pe cineva care are propria afacere, care are un show tv de succes, care produce, scrie si creeaza, este un lucru necugetat. Il respect pe Jonn si cred ca oricine are dreptul la opinie, insa nu toata lumea alege aceeasi traiectorie in viata. Cu totii muncim din greu si ar trebui sa ne respectam reciproc", a spus Kim.

Tinuta mai transparenta decat prevede legea. Posesoarea "intaiului piept al tarii", intr-o noua abordare. FOTO


Tu cine crezi ca are dreptate: Kim Kardashian sau Jon Hamm?

 

Modifică setările cookies