Katy Perry vroia sa isi micsoreze sanii, in adolescenta!


	Katy Perry vroia sa isi micsoreze sanii, in adolescenta!
Citeste mai mult despre: Katy Perry, Russell Brand, sani, sexy,
Data: 05 Noiembrie 2010

Proaspat casatorita Katy Perry, in adolescenta nu era defel de fericita cu sanii ei voluptosi, astfel incat, din cauza durerilor de spate provocate de acestia, pe la 13 ani pe doamna lui Russell Brand o batea gandul sa ii micsoreze.

Sexy si nonconformista Katy Perry nu era la fel de fericita cu sanii ei sexy pe vremea cand era adolescenta, spre deosebire de acum cand este foarte incantata de ei. “Realmente aveam probleme cu spatele din cauza dimensiunii sanilor. Dupa ce am crescut, a disparut partea de grasime in care mi se parea mie ca sunt imbracati, m-am mai subtiat si eu si mi-am zis <<Hei, nu e chiar atat de rau>>, spune Katy Perry.

In alta ordine de idei, intr-un interviu pentru revista “Harper’s Bazaar”, editia din decembrie, Katy Perry dezvaluie ca ii admira calitatile sotului ei, actorul englez de comedie Russell Brand, si este convinsa ca va fi un sot si un tata bun.
Totodata, Katy spune despre ea ca este o femeie buna insa ca are si unele rautati, care o convertesc intr-o femeie provocatoare si seducatoare.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies