A apus era modelelor anorexice? Decizia surprinzatoare a revistei Vogue: Kate Upton, declarata cel mai hot supermodel din lume


	A apus era modelelor anorexice? Decizia surprinzatoare a revistei Vogue: Kate Upton, declarata cel mai hot supermodel din lume
Citeste mai mult despre: Kate Upton, Vogue,
Data: 10 Mai 2013

Revista Vogue este extrem de selectiva atunci cand vine vorba despre modelul care se va afla pe fiecare coperta, iar standardele dictate de redactorul-sef al editiei din SUA, Anna Wintour, au ramas neschimbate de-a lungul anilor. Pana acum, revista nu s-a abatut de la imaginea fotomodelelor androgine, cu o structura osoasa proeminenta si adeseori a fost criticata pentru ca ar promova modelele anorexice.

Cu toate acestea, numarul din luna iunie a revistei Vogue o are pe coperta pe Kate Upton, blonda voluptoasa care s-a facut remarcata datorita formelor sale.

Desi a devenit celebra tocmai pentru ca are o silueta atipica pentru un model, Kate Upton a fost si ea pusa sub presiunea de a slabi, dupa ce a aparut intr-un prezentare de moda. Reactiile au fost in mare parte negative, multi numind-o "grasa" pe frumoasa americanca in varsta de 20 de ani.

Kate s-a aflat in noiembrie 2012 si pe coperta editiei Vogue din Italia, insa aparitia sa a fost aspru criticata ca fiind una vulgara si a mai bifat o aparitie in Vogue Marea Britanie.

In ciuda ascensiunii sale rapide in lumea modei si a popularitatii de care se bucura, modelul nu a reusit sa obtina un contract cu Victoria's Secret, care a respins-o in mod brutal. "Nu am introduce-o niciodata pe domnisoara Upton intr-un show Victoria's Secret. Ea este mai mult genul de fata de la pagina 3. Este ca o nevasta de fotbalist, cu par mult prea blond si genul de chip pe care oricine cu bani l-ar putea cumpara", a declarat Sophia Neophitou, directoarea de casting a celebrului brand.

Avand in vedere toate controversele pe care le-a starnit cu corpul sau de invidiat, este cel putin surprinzator ca Vogue U.S a ales-o pentru coperta lunii iunie.

Ce credeti? A apus era fotomodelelor foarte slabe sau este doar o strategie de marketing a celebrei publicatii de moda?

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies