Juriul, SOCAT si totodata JENAT de prestatia ei. Concurenta care era sa-si piarda hainele pe scena la "Romanii au talent"


	Juriul, SOCAT si totodata JENAT de prestatia ei. Concurenta care era sa-si piarda hainele pe scena la "Romanii au talent"
Data: 26 Februarie 2012

Andreea Ciocarlan, de 19 ani, a venit la preselectiile "Romanii au talent" de la Iasi, "convinsa" fiind ca are... sau nu are sanse sa castige marele premiu. Editia a doua a show-ului este integral si exclusiv pe Voyo.ro.

Cu o intrare in scena "foarte improvizata", Andreea si-a inceput momentul cu cateva piruete.

Intrebata daca este increzatoare ca va castiga marele premiu, aceasta a spus: "Banuiesc ca da si banuiesc ca nu. Si da, si nu, nu stiu".

Nehotarata concurenta s-a prezentat la "Romanii au talent" cu un dans tiganesc.

Versurile melodiei pe care a dansat s-au dovedit a fi profetice: "Ia d-aici, da' n-ai servici. Dar ai grija sa nu pici". Asta se auzea din difuzoare, in timp ce concurenta mai-mai ca si-a pierdut vesmintele in toata agitatia pentru castigarea unui loc in etapa urmatoare.

Mihai Petre a clacat primul, in momentul cand a fazut ca tanara isi pierde hainele pe scena si este mai preocupata sa se acopere la loc, decat sa danseze.

"Ai venit nepregatita". "A fost o improvizatie". Acestea au fost aprecierile juriului, care n-a stat prea mult pe ganduri pana sa ii ofere hotarat de 3 ori NU.
 

Vezi foto!
 

Vezi integral pe voyo.ro cea de-a doua editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent

Citeste si: EA poate sa-i ia locul Rihannei. Jay-Z o sustine, fanii o iubesc si are deja un single de 7.000.000 de vizualizari  

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies