Juratul de la MasterChef Sorin Bontea are in propria bucatarie un ajutor de nadejde: pe fetita lui


	Juratul de la MasterChef Sorin Bontea are in propria bucatarie un ajutor de nadejde: pe fetita lui
Citeste mai mult despre: MasterChef, Sorin Bontea,
Data: 20 Februarie 2012

Sorin este unul dintre juratii celui mai in voga show culinar din lume, MasterChef, care va fi difuzat din martie la Pro Tv.

De la parinti copiii nu mostenesc doar trasaturile fizice, ci si pasiunile. Marturie sta si Miruna, fetita lui Sorin Bontea, unul dintre cei trei jurati ai celui mai in voga show culinar al momentului, Masterchef, care isi ajuta tatal in bucatarie ori de cate ori acesta gateste.

Desi Sorin spune ca acasa nu gateste aproape deloc, el recunoaste ca nu rezista in fata poftelor celor doi copii ai sai, Miruna si Iulian. „Fetita mea ma ajuta de fiecare data. Daca nu o las, se supara foarte tare, iar asta ma face sa cred ca ii place sa gateasca. Iar baiatul este cel care ma ajuta cu mancatul”, marturiseste Sorin amuzat. „De cate ori il intreb cum a fost mancarea imi raspunde: „Geniala!”, ceea ce ma bucura enorm”, a recunoscut juratul de la MasterChef.

Pe cat de apreciate sunt preparatele sale culinare, pe atat de rar Sorin gateste in propria bucatarie deoarece nu are foarte mult timp liber. „Atunci sotia mea este foarte fericita ca a iesit macar o zi din bucatarie”, dezvaluie Sorin.

In timp ce altii la 16 ani se bucura din plin de adolescenta, Sorin si-a descoperit inca de atunci pasiunea pentru gatit. A trecut prin toate etapele pana sa obtina mult ravnitul titlu de Chef, iar acum, in showul difuzat de Pro Tv, urmeaza sa prinda gustul competitiei alaturi de cei aflati in cautarea retetei succesului.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies