Jucatorii din selectionata Olandei, molipsiti de sarutul dintre Iker Casillas si Sara Carbonero FOTO

Jucatorii din selectionata Olandei, molipsiti de sarutul dintre Iker Casillas si Sara Carbonero FOTO
Data: 17 Iulie 2010
John Heitinga s-a insurat saptamana aceasta la Ibiza, iar printre invitati a fost si Rafael Van der Vaart cu sotia lui, Sylvie, care s-au sarutat pasional, ca si mirii, inspirati de sarutul spontan si pasional dintre capitanul selectionatei Spaniei, Iker Casillas si iubita lui, Sara Carbonero.

Dupa ce selectionata Olandei a fost batuta de jucatori lui Vicente del Bosque, John Heitinga nu are niciun resentiment fata de spanioli, astfel incat s-a casatorit la Ibiza.

Heitinga a ales pentru cununia lui religioasa aceasta insula, deoarece cunoaste foarte bine Spania, de pe vremea cand a jucat la Atletico Madrid, inainte sa se transfere la Everton.

John Heitinga si Charlotte Sophie Zenden s-au casatorit civil in luna iunie, iar in urma cu cateva zile au avut cununia religioasa la Cap des Falco, Ibiza. Pentru ceremonie, la care a fost prezenta si fetita cuplului, Jezebel, mireasa, sora lui Boudewijn Zenden, ex-jucator la FC Barcelona, a imbracat o rochie creatie Elie Saab, cu decolteu asimetric.

Daca ceva nu a lipsit de la nunta, acelea au fost cu siguranta saruturile, dintre miri, dar si dintre Rafael si Sylvie Van der Vaart, precum si dintre alti invitati.
 

Modifică setările cookies