O transformare miraculoasa. A slabit aproape 40 de kilograme intr-un an si a aparut din nou in costum de baie 


	O transformare miraculoasa. A slabit aproape 40 de kilograme intr-un an si a aparut din nou in costum de baie 
Citeste mai mult despre: Josie Gibson,
Data: 11 Iulie 2014

Fosta castigatoare a emisiunii concurs Big Brother in 2010 si fosta dependenta de shaorma, Josie Gibson, o englezoaica de 29 de ani, a jurat sa slabeasca dupa ce a vazut prin tabloide poze cu ea in bikini, in ipostaze deloc magulitoare.

Tanara, transformata intr-un fel de vedeta in Marea Britanie dupa show-ul Big Brother, a slabit spectaculos 40 de kilograme in cateva luni, iar acum arata aproape la fel de bine ca un fotomodel.

Vedeta de reality show si-a facut aparitia pe o plaja din Marbella, Ibiza, intr-un costum de baie roz si si-a etalat noua silueta. Desi kilogramele in plus sunt doar o amintire acum pentru Josie Gibson, vedeta a ramas cu excesul de piele pe care isi doreste sa-l inlature la estetician cat de curand.

VEZI IMAGINILE AICI

Josie si-a facut aparitia la un eveniment caritabil si a atras toate privirile cu tinuta sa indrazneata si cu noua sa silueta. Imbracata intr-o rochie rosie, cu decolteu adans si despicata pe picior, Josie a radiat de fericire.

 


In decurs de un an, Josie a reusit sa slabeasca 38 de kilograme, cu ajutorul unei combinatii de regim alimentar sever si antrenamente intense. 

Dupa ce a slabit, Josie Gibson si-a indeplinit o dorinta mai veche si anume sa-si mareasca sanii. In urma cu un an, blonda s-a programat la o interventie de marire a sanilor, de la 34B la 34DD. “Nu mai am sani deloc dupa ce am slabit si imi atarna pielea, asa ca am nevoie de operatie”, declara ea.


Foto: New! Magazine UK

Imediat ce s-au vindecat cicatricile, iar vedeta britanica a si pozat in costum de baie pentru revista New! Magazine, mandra de noile sale achizitii. “Noii mei sani sunt fabulosi. Ii ador. Ma simt mult mai feminina acum si-mi doresc sa fi facut operatia mai demult”, a declarat Josie.

Nu mi-am facut sanii mai mari pentru ca vreau sa fac in continuare mult fitness. Acum nu sunt nici prea mici, nici prea mari – sunt perfecti”.

Foto: GETTY IMAGES, Twitter, New! Magazine

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies