"S-a Furat Mireasa" lui Toni Grecu


	"S-a Furat Mireasa" lui Toni Grecu
Citeste mai mult despre: Jojo, filme, S-a furat mireasa,
Data: 02 August 2011

Nu este vorba despre sotia celebrului comediant, ci despre primul  film al carui scenariu este semnat de Toni Grecu in colaborare cu Adrian Onciu. Filmarile au debutat ieri, iar primele secvente s-au turnat intr-o locatie de langa parcul Cismigiu.
 

„S-a Furat Mireasa” este o comedie savuroasa in care Nina (Catalina Grama/ Jojo), o somera fosta Miss Barlad, satula de saracie si de viata mai putin palpitanta oferita de sotul ei, politistul Cornel (Costi Dita), se hotaraste s-o „fure”pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunti de interlopi si sa ceara de la acestia o rascumparare care spera ea sa-i poate asigura un trai mult mai bun.

Spre surpriza tuturor, mireasa rapita refuza cu incapatanare sa se intoarca la familia ei si la proaspatul sot, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan si ignorant, cu care a fost fortata sa se marite de catre tatal ei. Jojo este foarte incantata sa faca parte din aceasta distributie: „Nina este cel mai energic personaj pe care l-am interpretat pana acum, am muncit mult cu Jesús sa il punem la punct si sper sa atraga simpatia publicului! Am avut o surpriza placuta si cand am aflat care vor fi colegii mei de platou, Costi, Sergiu si Adina, actori cu care ma inteleg nemaipomenit, o echipa deja sudata de la repetitii.”

Dupa ultimul film produs, "Nasa", cu un urias succes de box-office, Alma Sarbu produce „S-a Furat Mireasa” in acelasi tandem cu regizorul Jesús del Cerro. „Este o inspiratie sa produc primul lung metraj scris de Toni Grecu, al carui grup de comedie reprezinta unul dintre cele mai puternice branduri de umor din Romania. Spre deosebire de filmele mele precendente, care aveau o tema universala, am pariat de data aceasta pe o comedie pur romaneasca. Creativitatea, umorul si sinergia dintre mine, Toni si Jesus ma asigura ca la „S-a Furat Mireasa”, asa cum spune Toni zi de zi,„se va rade””, marturiseste Alma.

Toni este bucuros si emotionat sa participe la filmarile primului sau film: „S-a Furat Mireasa” este o comedie maximala, nu minimala cum e moda astazi - vrem sa provocam hohote de ras! Ma bucur sa vad ca scenariul meu prinde viata si imi doresc ceea ce ne dorim totii, cei care lucram la acest film: succes la public.”

Filmarile vor tine pana la sfarsitul lunii august, in diferite locatii din Bucuresti si in Studiourile MediaPro.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies