Jim Carrey, transformat total in noul lui film. Ce sacrificii a facut simpaticul actor pentru a deveni un adevarat macho man


	Jim Carrey, transformat total in noul lui film. Ce sacrificii a facut simpaticul actor pentru a deveni un adevarat macho man
Citeste mai mult despre: Jim Carrey,
Data: 07 Martie 2013

La 51 de ani, Jim Carrey a impresionat cu fizicul sau in primele imagini din comedia The Incredible Burt Wonderstone, insa actorul a dezvaluit ca a trecut prin chinuri cumplite pentru a fi in forma.

In The Incredible Burt Wonderstone, Jim Carrey joaca rolul unui magician de strada, Steve Gray. Carrey a marturisit ca nu prea l-a incantat faptul ca a trebuit sa tina regim si sa faca antrenamente dure.

"Nu am fost deloc fericit la filmarile pentru The Incredible Burt Wonderstone. Regimul alimentar a fost groaznic. A trebuit sa ma mentin in forma si da, primeam mai multa atentie. Trebuie sa iti placa sa arati bine. Dar ca sa supravietuiesti mai trebuie sa si mananci. Nu e normal sa stai asa" a dezvaluit actorul pentru publicatia People.

"Acum sunt iarasi asa cum imi doream, mai pufos" a glumit actorul. Actorul si-a aratat fizicul impresionant in cateva imagini din noul sau film.

Citeste mai mult si vezi trailerul filmului "The Incredible Burt Wonderstone" pe procinema.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies