EL este cel mai detestat concurent de la MasterChef. Colegii despre el: "E un BOU!" Vezi ce le-a facut:


	EL este cel mai detestat concurent de la MasterChef. Colegii despre el: "E un BOU!" Vezi ce le-a facut:
Citeste mai mult despre: MasterChef, Gabriel Godeanu, injurii,
Data: 23 Mai 2012

Show-ul este integral pe voyo.ro.

Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

"Petru e un bou, pot s-o zic si de trei ori. Face lucruri care nu sunt demne de o echipa", a spus Gabi Godeanu, cel care nu se poate abtine sa nu ii jigneasca pe ceilalti concurenti sau sa isi spuna parerea despre ei.

Show-ul MasterChef este integral pe voyo.ro. 

Petru Buiuca a fost cel care a decis aseara ce gateste fiecare dintre colegii sai si nu s-a sfiit sa le spuna verde in fata: celor pe care ii considera adversari de temut le-a dat cele mai grele farfurii, iar celorlalti preparate mai usoare.

El a explicat de ce doreste sa elimine din concurs fiecare concurent: Flavia il plictiseste,  Izaura reprezinta un adevarat adversar, Godeanu isi bate joc de mancare, iar pe Andreea o considera cea mai fatarnica persoana. 

"Andreea zambeste foarte frumos, dar lui Sissoko i-a ascuns untul, la cantina ne-a ascuns ardeii si abia astept sa scap de ea", a declarat Petru.

Din cauza lui, unii dintre cei mai buni concurenti au ajuns la testul sub presiune, printre care si Izaura, care spune despre colegul ei ca e "meschin".

Ea nici nu a vrut sa auda de Petru cand acesta a vrut sa o felicite pentru faptul ca a trecut cu brio de "testul sub presiune".

Chefii, la cratita! Vezi ce minuni au iesit din mainile lor! Cel mai tanar jurat MasterChef din lume a facut 5 feluri de mancare: "Am avut emotii!"

Homarul lui Bogdan, cel mai GHINIONIST. Concurentul nu stia cum sa-l omoare! L-a bagat in apa fierbinte: "Stai si tu un pic acolo" :))

Otrava din frigidere. Uite care sunt cele mai nocive alimente din comert si din ce sunt ele facute

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies