Javier Colon este chiar VOCEA! Vezi aici povestea lui!  VIDEO!


	Javier Colon este chiar VOCEA! Vezi aici povestea lui!  VIDEO!
Citeste mai mult despre: The Voice, Javier Colon, Vocea Romaniei,
Data: 01 Iulie 2011

Javier Colon, castigatorul primei editii The Voice,  format care va fi din toamna si la ProTV, s-a inscris la acest show pentru a canta, si cu speranta ca va castiga banii atat de necesari pentru familia lui.

El este casatorit, are doua fetite si a venit din Colorado. “Copiii mei sunt lumea mea. Din momentul in care am devenit tata totul s-a schimbat pentru mine si tot ce fac este pentru ele”.

In momentul in care a urcat prima oara pe scena The Voice a spus ca va da tot ce are el mai bun astfel incat sa convinga juriul si daca va castiga: “Nu va mai trebui sa ma ingrijorez pentru traiul de zi cu zi”.

Interesant este ca pentru el, toti cei patru mentori s-au intors si i-au propus colaborarea dar el l-a ales pe Adam Levine. La “blind auditions” el a cantat propria sa varianta a piesei Time After Time. Adam i-a spus atunci: “Vreau sa castig aceasta competitie si te vreau in echipa mea.”

Vezi aici cum a cantat si i-a incantat pe cei patru jurati.

Din acel moment totul a mers din ce in ce mai bine pentru Javier pentru ca a castigat a doua etapa “the battle” cand a cantat “impotriva” colegei sale Angela Wollf.

Vezi aici cum a cantat alaturi de ea.


Din acest moment el a avut cale libera si cel mai mult a contat ca publicul a fost alaturi de el si l-a votat de fiecare data. In finala a cantat minunat alaturi de Adam Levine piesa “Man In The Mirror” si a castigat pe toata lumea cu baladele sale.

Vezi aici cum a mai cantat alte piese
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies