Ce inseamna sa fii un mare actor. Profu' din Las Fierbinti povesteste cea mai tare faza de la filmari


	Ce inseamna sa fii un mare actor. Profu' din Las Fierbinti povesteste cea mai tare faza de la filmari
Data: 24 Mai 2012

Iulian este actorul acela timid in rolul profesorului din serialul ”Las Fierbinti” si in multe alte roluri in show-ul de divertisment ”Serviciul roman de comedie”. ProTv Magazin l-a luat la intrebari si asa ne-am dat seama ca timiditatea nu-l caracterizeaza si dincolo de camera de filmat.

Care a fost cea mai tare faza de la filmari, din punctul tau de vedere?

La un moment dat, intr-o noapte, atunci cand incepuse deja sa se raceasca afara… de fapt, era chiar frig de-a binelea… a trebuit sa filmam incarcarea si descarcarea unui camion plin cu busteni. Am incarcat si descarcat vreo 14 duble, fiecare de cate 3-4 minute.

Ne opinteam la lemne toti actorii din secventa si, daca n-am ridicat fiecare cate vreo 9 tone in noaptea aia… mama-mama!!! Aveam bataturi, eram zgariati, degerati, terminati… eram niste fraieri.

Dintre noi, numa' Costi (Dita aka Giani) era fresh. De cateva ore, se opintea si el la o nuia. In clipa aia, am realizat ce inseamna sa fii actor. Cu cat e mai mic obiectul pe care-l ridici si cu cat pare ca-l ridici mai greu, cu atat esti mai mare actor. De atunci, io ridic numa' scobitori si racnesc din toti plamanii cand o fac.

  

Cand ai hotarat sa te faci actor?

Cand mi-am dat seama ca nu-s in stare sa inteleg cuvantul "munca". Adica foarte devreme. Ai mei imi tot spuneau "munceste, Iulian, munceste, daca vrei sa ajungi cineva", iar io ma faceam ca muncesc. E adevarat, n-am ajuns cineva, da' pot sa ma prefac asa de bine ca sunt.

Care este persoana care ti-a influentat cariera ta de pana acum?

Dem Radulescu. Datorita lui, stiu unde vreau sa ajung, stiu cum vreau sa ajung acolo si, mai ales, stiu cand vreau sa ajung acolo.

Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro.

Tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti", in fiecare joi,  de la 20.30 la PRO TV si pe Voyo.ro.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies