Iulia Vantur: „Eu si Moga avem aceeasi inaltime in papuci de casa”

Iulia Vantur: „Eu si Moga avem aceeasi inaltime in papuci de casa”
Data: 16 Martie 2010
Vedeta PRO TV, Iulia Vantur le da peste nas celor care au glumit pe seama diferentei de inaltime dintre ea si iubitul sau, Marius Moga: „Problema inaltimii este problema altora, nu a noastra. In nici un caz nu e diferenta de inaltime care s-a tot vehiculat in presa, la un moment dat. Avem aceeasi inaltime in papuci de casa”, spune Iulia Vantur.

Prezentatoarea show-ului „Dansez pentru tine” spune ca pana acum iubitul ei, compozitorul Marius Moga, nu i-a propus sa o lanseze si in muzica.

„Oamenii de specialitate mi-au spus ca am voce buna! Ma bucur, pentru ca astfel nu-i zapacesc pe cei din jur atunci cand fredonez vreo piesa :) Marius a compus cateva piese cu gandul la mine, pentru mine. Astfel, primesc de la el declaratii frumoase de dragoste, insa nu ma apuc de cantat, le interpreteaza el sau alti artisti foarte bine”, spune pentru www.perfecte.ro, Iulia Vantur.

De cand a inceput munca la noul sezon „ Dansez pentru tine”, Iulia Vantur are un program infernal si isi mai da peste cap programul de alimentatie.

„In unele zile mi se intampla sa nu apuc sa mananc nimic, asa ca uneori mananc seara sau noaptea. Oricum, nu mananc niciodata inainte de a merge la culcare, pentru ca organismul nu are timp sa digere. In ultima vreme m-am obisnuit sa port in masina batonase de slabit si daca nu am timp sa-mi iau ceva de mancare, apelez la ele, inlocuiesc o masa, maxim doua”, spune Iulia Vantur.

CLICK AICI sa vezi cum se fereste Iulia Vantur de fast food, ce face cand tine regim si ce hobby-uri are.
 

Modifică setările cookies