Iulia Vantur vorbeste "La Maruta" despre aparitia din filmul "O Teri" si prezinta imagini din pelicula in care canta si danseaza

Citeste mai mult despre: Iulia Vantur, La Maruta, O Teri,
Data: 30 Noiembrie -0001

Recent intoarsa in tara dupa o luna petrecuta in India, acolo unde a filmat pentru productia bollywoodiana "O Teri", Iulia Vintur a venit "La Maruta" joi seara pentru a dezvalui cum s-a pregatit pentru aparitia in aceasta pelicula.

Extrem de fericita si solara, Iulia i-a povestit lui Catalin Maruta cat de bine s-a simtit pe platourile de filmare, insa a si cantat in hindi, in direct, un fragment din songul “Umbakkum”, in care danseaza si canta. Iulia a recunoscut ca pelicula “O Teri” i-a schimbat in mod pozitiv viata: “M-am distrat foarte mult, e o energie speciala, am luat-o mai mult de la dansatorii de acolo, cei cu care am colaborat in film”, a povestit ea. “Am fost guest star pentru unul din song-uri. Povestea videoclipului e cam asa: baietii incearca sa imi faca pe plac, sa imi intre in gratii, iar eu le spun ca nu. Sa vedem cum o sa primeasca in primul rand publicul piesa asta”, a mai adaugat Iulia.

 

Cu umorul caracteristic, Catalin Maruta a tinut sa ii faca si o surpriza Iuliei si l-a adus in platoul de la Pro Tv pe Jean de la Craiova, deghizat in Salman Khan, care a dansat pe ritmuri bollywoodiene alaturi de o parte din baletul show-ului “Dansez pentru tine”. Iulia Vintur apare incepand din luna martie, cand se lanseaza, in filmul indian “O Teri”, pelicula produsa de Atul Agnihotri, avindu-i in rolurile principale pe Pulkit Samrat si Sarah Jane Dias, in regia lui Umesh Bhisht. 


 

Editia “La Maruta” de joi, 27 februarie, a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, in intervalul orar 17.30 - 19.00.

Asa se face ca peste 2 milioane de romani erau cu ochii pe show-ul de la Pro Tv in minutul de maxima audienta de la 18.41, atunci cand “La Maruta” obtinea la nivelul intregii tari un varf de audienta de 11 puncte de rating si 25,3 % cota de piata. Editia de joi a condus topul audientelor cu o medie, la nivelul intregii tari, de 8,4 puncte de rating si 21,5 procente din cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea o medie de 6,3 puncte de rating si 16 % cota de piata.  

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies