Iti era dor de prima casnica de la "MasterChef"? Cum s-a alintat Andreea Moldovan in fata camerelor


	Iti era dor de prima casnica de la "MasterChef"? Cum s-a alintat Andreea Moldovan in fata camerelor
Data: 14 Mai 2013

Andreea Moldovan, Bogdan Alexandrescu si Sidia Sissoko s-au intors in concursul "MasterChef".

"Revederea este cel putin emotionanta, pentru ca ti se trezesc o gramada de amintiri", a marturisit Bogdan "Dexter" Alexandrescu.

"Mi s-a facut pielea de gaina de pe drum", a spus la randul ei Andreea. "Cu toate ca am gatit in fata unui public mare, nimic nu se compara cu ce se intampla aici. E magie, e plin de energie", a continuat ea.

Viata lui Sissoko s-a schimbat radical dupa participarea la "MasterChef": "M-am inscris la o scoala de bucatari, viata mea s-a transformat la 180 de grade. Este un vis frumos", a povestit el.

Nu au venit sa-i admire in tacere pe cei ramasi in competitie, ci sa gateasca 3 preparate pe care acestia din urma sa le reproduca.

Andreea Moldovan a fost mult mai simpatizata decat in trecut, chiar daca in fata camerelor emotiile si-au spus cuvantul. :)

"Andreea este foarte buna, dar din filmarile de anul trecut parea ca este foarte rea. Si frumoasa, are picioare frumoase", crede Ana.

"Mi-am schimbat parerea despre Andreea. E bine sa nu judeci asa, numai de la televizor, omul", este de parere si Traian.

Cele mai importante momente din emisiune sunt VIDEO AICI.


 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies