Irinel Columbeanu si-a luat o noua teapa de la Monica! VIDEO


	Irinel Columbeanu si-a luat o noua teapa de la Monica! VIDEO
Data: 04 Iulie 2011

Razboiul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor pare fara sfarsit! Iar fetita loc, Irinuca, o moneda de schimb tocmai buna ca sa alimenteze orgoliile celor doi parinti, neimpacati niciunul pe deplin cu situatia. Mai nou, Monica a apelat la niste chichite avocatesti si nu i-a mai dat-o pe Irinuca tatalui ei dupa ce, mama si fiica, au petrecut weekendul impreuna.

Irinel Columbeanu a fost iar la cheremul toanelor mai tinerei lui ex-sotii, care acum vrea sa petreaca mai mult timp cu fetita ei, asa cum este stipulat si in documentul judecatoresc in care se spune ca poate sta cu Irinuca in prima parte din vacanta.

Si cum gradinitele sunt in vacanta, nu insa si aceea la care mergea Irinuca, iata ca Monica Gabor a gasit portita care sa-i permita sa stea mai mult cu fetita ei, pe care ar vrea sa o duca si in America.
 

Intrat in direct prin telefon, la "Happy Hour", editia din 4 iulie, Ionut Dojana, avocatul Monicai, a sustinut ca Irinel stie despre toate aceste variante si ca i s-a propus sa meraga si el cu Monica si Irinuca in America sau sa ii dea Monicai pasaportul fetitei ca sa plece doar ele doua.

Irinel ar trebui sa dea raspuns la chestiunea cu plecatul in America pana pe 12 iulie.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies