Irinel Columbeanu: "Nu a fost vorba niciodata de divort intre mine si Monica"

Irinel Columbeanu: "Nu a fost vorba niciodata de divort intre mine si Monica"
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Irinel Columbeanu,
Data: 02 Martie 2010
Dupa ce au aparut fotografii cu Moni in preajma altor barbati, care mai de care mai stilati si mai bogati, s-a scris ca Irinel, suparat, a mers sa ceara divortul.

La aparitia zvonurilor, Irinel a raspuns cu...tacere, care a dus la alte speculatii. Abia acum s-a hotarit sa dea cartile pe fata si sa spuna daca are sau nu ganduri de despartire.

Dupa ce au aparut fotografii cu Moni in preajma altor barbati, toti stilati si bogati, s-a scris ca Irinel, suparat, a mers sa ceara divortul. La aparitia zvonurilor, Irinel a raspuns cu...tacere, care a dus la alte speculatii. Abia acum s-a hotarat sa dea cartile pe fata si sa spuna daca are sau nu ganduri de despartire.

“Nici vorba nu a fost de divort. Acest lucru este pur si simplu o aberatie. Acest procedeu mi se pare execrabil, sa te duci la cineva si sa-i prezinti un dosar, uite, asta-i dosarul de divort, are numarul 10391, nu vreti sa va uitati in el.” Aceasta este declaratia lui Irinel Columbeanu, care vrea sa ne convinga ca are o relatie mai solida ca niciodata. Nici macar filmuletul erotic in care se presupune ca apare Moni nu l-a facut pe Irinel sa isi piarda increderea in nevasta pentru ca, spune el “acel filmulet care este o mizerie."

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies