Irinel Columbeanu a plans de fata cu toata lumea, la gradinita Irinucai VIDEO


	Irinel Columbeanu a plans de fata cu toata lumea, la gradinita Irinucai VIDEO
Data: 09 Mai 2011

Luni, 9 mai, pe Irinel Columbeanu l-au lasat nervii si a izbucnit in plans, cand fetita lui, Irina, l-a rugat plangand in hohote sa o duca de la gradinita din Pipera, acasa, la Izvorani. Intrat, in direct, prin telefon, in emisiunea "Happy Hour", Irinel Columbeanu a adus acuzatii grave celor de la Protectiei copilului, precum si Monicai, plecata in America, dupa ce si-a lasat fiica printre straini in loc sa o lase sa stea cu tatal ei pana cand se intoarce.

Dupa ce a dat un telefon ca sa afle cand isi poate vizita fetita la gradinita fara sa perturbe activitatea de acolo, Irinel s-a dus sa o vada pe Irinuca si a avut parte de o scena dramatica: Irinuca plans in hohote si l-a rugat sa o ia acasa, la Izvorani.

Am avut timp 15 minute sa ma joc cu Irina in birou la domnul director. Irina m-a luat la rost: <<Tati, nu ai venit sa ma iei vineri la vila>>. Irinel i-a explicat ca din cauza unor oameni rai nu a putut sa ii indeplineasca acea dorinta.
Lasati-ma pe mine ca plang, nu este nicio problema. Acest copil sufera"
, a strigat Irinel prin telefon cu glasul inecat in lacrimi.

"Monica e in America, credeti ca nu am sunat-o. Macar de m-ar acoperi pe mine de rusine si ar avea grija de fica-sa.
A fost sotia mea si nu am abandonat-o nicio clipa”
, a precizat Irinel spunand ca nu si-ar abandona fiica dupa cum nu a abandonat-o niciodata nici pe mama ei.

“Esti un rapitor de copii domnule avocat Ionut Dojana”, i-a adresat Columbeanu strigatul lui revoltat celui care-i apara interesele Monicai.

“Am cerut nu ajutorul, ci luciditatea primului ministru. O sa cer dispunerea unei anchete la Directia Generala a Protectiei Copilului din judetul Ilfov , care in loc sa faca evaluari, plateste niste firme private sa o faca".

"Nesimtitilor! Hotilor de copii!", le-a strigat Irinel Columbeanu celor de la Protectia copilului.

"Vino acasa si ai grija de copilul tau. Nu mai minti ca mi-ai spus. Te rog frumos, in calitate de mama, vino mai repede aici, vino sa iei copilul de la gradinta, vino sa stai seara cu ea. Nu te-a oprit nimeni sa imi dai un telefon si sa imi spui, Iri, stai tu cu Irina doua, trei saptamani. Ce credeti ca nu i-o dadeam inapoi”, este mesajul pe care i l-a transmis Irinel Monicai, aflata in America.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies