Ionut Tanase este fericit si are mari planuri pentru viitor! Afla cum ii merge fostului castigator de la "Dansez pentru tine"


	Ionut Tanase este fericit si are mari planuri pentru viitor! Afla cum ii merge fostului castigator de la "Dansez pentru tine"
Data: 16 August 2012

Afla cum s-a descurcat Ionut Tanase, castigatorul ultimei editii Dansez pentru Tine si ce planuri are pentru viitor.

1. Cum s-a schimbat viata ta dupa competitia Dansez pentru tine?

Viata mea s-a schimbat nu in bine, ci in foarte bine. Sunt recunoscut pe strada, primesc tot felul de propuneri, lumea ma intreaba de ce nu mai apar la TV, oamenii vor sa ma vada in continuare. Zilele trecute am fost la Brasov si toata lumea pe strada ma oprea sa ma intrebe ce mai fac. Viata dupa Dansez e foarte frumoasa. Insa cea mai mare schimbare este faptul ca am resuit sa implinesc visul meu si al fratilor mei.

2. Ai reusit sa cumperi mult visata casuta. Acum locuiesti acolo?

Da, mi-am cumparat casuta si acum suntem bine, eu si fratii mei. In prezent locuiesc la Petrosani, in casuta noua pe care am amenajat-o asa cum am visat noi.

3. Pe mama ta ai ajutat-o?

Da, am ajutat-o. Eu si fratii mei ii suntem sprijin. I-am cumparat mancare, haine, mergem la ea in fiecare saptamana si incercam sa ii asiguram un trai normal. Contribuim la asta cu totii pentru ca nu ne are decat pe noi. 

4. Ai fost in vacanta vara aceasta?

Da, am fost in Bulgaria. Am stat in Albena cu familia cateva zile, am facut plaja, ne-am plimbat, a fost foarte frumos. Si ne mai dorim sa ajungem si in Germania.

5. Dar la evenimente mai participi?

Da, inca mai sunt invitat sa dansez la evenimente. Uneori mai si prezint si ma bucur ca oamenii se mai gandesc la mine.

6. In ultima vreme in presa de scandal Alexandra Buica a facut acuzatii grave la adresa ta. Cum comentezi?

Toate acuzatiile pe care mi le-a adus nu sunt adevarate, sunt niste minciuni, tot ce a zis si a facut vom discuta in instanta, pentru ca am actionat-o in judecata.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies