Ion Dichiseanu: "Daca Simona ar ramane insarcinata, i-as boteza copilul"


	Ion Dichiseanu: "Daca Simona ar ramane insarcinata, i-as boteza copilul"
Data: 20 Octombrie 2010

Dupa ce Simona Dichiseanu a avut parte de cea mai “happy” urare de ziua sa, a venit randul lui Ion Dichiseanu sa simta pe propria piele cum se fac felicitarile de “la multi ani” la "Happy Hour".

Pentru ca miercuri, 20 octombrie, Ion Dichiseanu implineste 77 de ani, Catalin Maruta i-a pregatit o surpriza de proportii.

A fost invitat la un interviu la care a fost anuntat de un complice ca in presa a aparut o stire bomba: sotia lui, Simona, e insarcinata. Reactia lui Ion Dichiseanu a fost cu dichis: “Daca ar ramane insarcianta, i-as boteza copilul”.

Cu aceasta ocazie insa, Dichiseanu a clarificat si nedumeririle legate de relatia dintre el si Simona: desi locuiesc impreuna, nu mai formeaza un cuplu de mult timp: “E un capitol incheiat de mult, de doi ani jumatate de cand am terminat, am ramas prieteni”.

”Intotdeauna l-am respectat pe Ion Dichiseanu si inca o data, mi-a dovedit ca e un mare domn. Chiar daca l-am supus unui soc la care altii probabil nu ar fi rezistat, s-a comportat ca un gentleman. Nota 10, domnule Dichiseanu!”, a marturisit Catalin Maruta, despre uriasa surpiza pe care i-a facut-o actorului.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies