Ioana Tufar, perioada de proba la ”Happy Hour”! Vezi VERDICTUL de la covrigarie! VIDEO


	Ioana Tufar, perioada de proba la ”Happy Hour”! Vezi VERDICTUL de la covrigarie! VIDEO
Citeste mai mult despre: Ioana Tufar, Catalin Maruta, Happy Hour, munca,
Data: 14 Iunie 2011

Ioana Tufar n-are noroc, dar are vointa. Fiica Andei Calugareanu incearca pentru prima oara sa-si schimbe cu adevarat destinul. Dupa zeci de aparitii TV in care se plangea ca traieste dintr-o pensie de urmas si venituri din drepturi de autor, ingropata in datorii la intretinere, Ioana vrea in sfarsit sa traiasca pe picioarele ei.

A declarat la ”Happy Hour” ca este dispusa sa munceasca pe orice salariu, oricat ar fi munca de grea, pentru a iesi din datorii. ”Happy Hour” i-a gasit Ioanei mai multe locuri de munca unde, daca reuseste sa treaca de perioada de proba, poate ramane angajata pe termen nedeterminat. In editia ”Happy Hour” de luni, 13 iunie, de la 17.45, la  Pro Tv poti vedea  la ce incercari este supusa Ioana Tufar!

Daca reuseste sa obtina un loc de munca de opt ore pe zi, de luni pana vineri, Ioana va munci pentru prima oara in viata ei ca orice alta persoana de varsta ei. Va framanta coca, va impleti covrigi, va praji gogosi, va planta flori, va ingriji animale.

Nu uita ca emisiunea Happy Hour poate fi urmarita si pe site, iar imediat dupa terminarea show-ului de pe TV, Maruta continua Happy After Hour, doar pentru internauti
.

O covrigarie-patiserie, primul loc unde a fost Ioana ca sa invete meserie
Luni, 13 iunie, Ioana Tufar s-a sculat cu noaptea-n cap si s-a prezentat la covrigarie-patiserie, unde a incercat sa deprinda meseria care presupune dedicatie, rezistenta fizica si, nu in ultimul rand, pasiune.

Ioana si-a inceput ziua de munca sorbind din cafea si a invatat cate ceva, insa gresea foarte des, iar cand a venit in platou la "Happy Hour" a recunoscut ca nu o atrage aceasta meserie.
 

A doua si la covrigarie: "Greu, nu se lipeste patiseria asta de mine"
Ioana a venit cu papuci, ca sa nu o doara picioarele, insa nu si cu pasiunea pentru munca de la covrigarie-patiserie. Nu a fost atenta, nu a stiy sa socoteasca gramajul de zahar, nici macar cu matura nu a dat in ritmul dorit de patroni. Verdictul a fost NU.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies