"In the summertime" - Primul clip filmat de LaLa Band pentru sezonul 3 din "Pariu cu viata"


	"In the summertime" - Primul clip filmat de LaLa Band pentru sezonul 3 din "Pariu cu viata"
Data: 31 Iulie 2012

La inceputul lunii iulie, tinerii din LaLa Band au filmat la mare “In The Summertime”, primul clip pentru sezonul 3 al serialului “Pariu cu viata”, ce va fi difuzat din aceasta toamna la Pro Tv.

Vara aceasta, LaLa Band a incins atmosfera pe plaja din Vama Veche pe ritmul celebrei piese “In The Summertime”. Imbracati in tinute de vara indraznete si accesorii colorate, inspirati de mare si de soare si plini de energie, membrii LaLa Band au cantat, au dansat si s-au distrat de minune in timpul fimarilor, spre incantarea fanilor de pe plaja.


“Filmarea de la Summertime a fost foarte funny. Ne-am amuzat copios, la fel si oamenii care s-au oprit sa urmareasca dansul. Coregrafia a fost una reusita, asa cum ne-a obisnuit Vica
”, povesteste Alina.


 “A fost o zi foarte frumoasa, mai ales ca ne aflam pentru prima data la mare cu toata trupa LaLa Band si echipa de la “Pariu cu viata”. Filmarea a decurs foarte bine, exceptand faptul ca nisipul era fierbinte, dar nimic nu ne opreste sa facem ceea ce ne place!”, spune Criss.


Ne-am distrat foarte tare, era chiar prima zi de filmare la mare. Dansul in sine nu a fost greu, dar pe nisipul incins s-a mai schimbat treaba. Insa aveam toti o dispozitie foarte buna, mai ales ca fiecare dubla se incheia cu o baie in mare”, adauga Sore.

La concertul din 11 august de pe Stadionul Farul din Constanta, trupa LaLa Band va oferi publicului un show de neuitat, coregrafii si melodii noi, printre care si “In The Summertime”.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies