Iata cea mai mare catelusa din lume! Afla cat de mult mananca in fiecare saptamana


	Iata cea mai mare catelusa din lume! Afla cat de mult mananca in fiecare saptamana
Data: 22 Septembrie 2011

Nova, o catelusa rasa Great Dane a fost recunoscuta drept cea mai mare femela canina din lume, ea masurand 1 metru si 52 de centimetri pe picioarele din spate.

Nova a carei greutate atinge 69 de kilograme, locuieste impreuna cu stapana sa, Ann Suplee in Addison, Illinois si a intrat de curand in Guiness Book.

Catelusa a ajuns in Cartea Recordurilor dupa ce detinatorul recordului trecut a murit. Desi ar putea sa sperie pe oricine cu statura sa, Nova inca mai doarme in patul doamnei Suplee exact ca un pui.

Nova a reusit sa isi intreaca ambii parinti in inaltime si mananca pe saptamana aproape 14 kilograme de mancare.

Doamna Suplee a declarat: "Mi-a mancat mult timp intocmirea actelor si m-am tot plimbat pentru a o putea baga pe Nova in Cartea Recordurilor, dar a meritat tot efortul.Mi-am dorit ca Nova sa fie recunoscuta tocmai pentru ca este un caine foarte bun si merita acest titlu."

Acum de fiecare data cand lumea comenteaza legat de marimea Novei, doamne Suplee le raspunde: "Da, ai dreptate, e mare! Dar este cea mai mare din lume!"

Nu exista zi in care Ann sa iasa alaturi de Nova in parc si sa nu observe priviri pline de uimire de la alti posesori de caini. Pentru ca este foarte mandra de cainele ei Ann a avut grija ca la ultima parada cu caini Nova sa arate ca un super caine: i-a facut o capa de SUperman pe care a scris Super-Nova.

Ann a declarat ca nu stie motivele pentru care Nova a atins atat de mult in inaltime: mancarea pe care i-au dat-o, genele parintilor sau dragostea si afectiunea pe care Ann i-a oferit-o in aceti

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies