A venit cu varza calita si a plecat cu un sort MasterChef: "I-am spart, sa moara mama!". Un sudor l-a facut pe Sorin Bontea sa se tavaleasca de ras


	A venit cu varza calita si a plecat cu un sort MasterChef: "I-am spart, sa moara mama!". Un sudor l-a facut pe Sorin Bontea sa se tavaleasca de ras
Citeste mai mult despre: MasterChef, varza calita,
Data: 06 Martie 2013

Show-ul este acum pe voyo.ro.

Neacsu Cristian are 35 ani si este de meserie sudor. Barbatul din Pitesti a venit la Masterchef cu speranta ca isi va putea incepe o viata mai buna datorita pasiunii sale pentru gatit.

Show-ul este ACUM integral pe voyo.ro

“Am un baietel, am ramas sa-l cresc eu, sotia m-a inselat, a plecat cu alti barbat”, a marturisit barbatul, care a lucrat pana acum prin strainatate si, intre timp, si-a gasit o alta sotie.  “Ma gandeam ca poate sunt prea urat si nu se uita nimeni la mine. Dar a fost dragoste la prima vedere”, a povestit concurentul, care a venit la MasterChef cu varza calita, traditional romaneasca, si costita de porc.



Toate retetele de la
MasterChef le gasesti aici 

Juratii MasterChef l-au luat de sus, la inceput, si nu aveau deloc incredere ca poate obtine sortul cu un astfel de preparat. Lasand prejudecatile la o parte, dupa ce au gustat din mancarea lui, au avut o mare surpriza: “Ia, si gusta si tu, ca n-am mai mancat de mult o varza ca asta”, l-a indemnat Chef Catalin pe colegul sau, Sorin Bontea.


 

Concurentul a primit 3 de Da si merge mai departe. “I-am spart, sa moara mama!” i-a scapat porumbelul lui Neacsu Cristian, pe masura ce pleca cu sortul, iar juratii au inceput sa rada in hohote.


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies