Horia Brenciu dezvaluie cu cine isi bea cafeaua in diminetile din septembrie. Vezi AICI!


	Horia Brenciu dezvaluie cu cine isi bea cafeaua in diminetile din septembrie. Vezi AICI!
Data: 05 Septembrie 2011

Horia Brenciu este unul dintre cei patru antrenori  al supershow-ului "Vocea Romaniei", emisiune ce va fi difuzata din septembrie la Pro Tv. De aceea cantaretul a acordat un interviu in care a vorbit despre talentul sau muzical.

Acesta a dezavaluit faptul ca mama lui a si-a dat seama ca este talentat si de aceea i-a achizitionat un pian pe cand avea 6-7 ani. "Atunci, nu prea excelam prin calitati artistice speciale, dar am vrut sa descopar lumea. Si eu si Marius, fratele meu, dispuneam de un bagaj genetic destul de sanatos. El a constituit de altfel si baza noastra artistica. Dar asta nu e niciodata de ajuns. In ceea ce ma priveste, am invatat multe de la oameni".

Intrebat cu cine isi bea cafeaua in diminetile din septembrie, acesta a raspuns, scurt si la obiect: "Cu prietenii mei de pe facebook... ”Aroma de fb” este expresie de-a mea devenita deja obisnuinta pe internet. E foarte adevarat ca „Septembrie, luni” a si transformat-o in traditie".

Nu uita ca il poti vedea pe Horia Brenciu in postura de antrenor din toamna la Pro Tv,  in cadrul celui mai asteptat show al momentului.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies