Horia Brenciu a lansat un nou single: "HELLO". Da-i PLAY si spune cum ti se pare


	Horia Brenciu a lansat un nou single: "HELLO". Da-i PLAY si spune cum ti se pare
Citeste mai mult despre: Horia Brenciu, Hello, muzica noua, piese noi,
Data: 28 Octombrie 2013

 "HELLO este o piesa dinamica, surprinzatoare si are un mesaj pe masura timpurilor noastre: avem o singura viata si nu e deloc timp pentru regrete", a explicat Horia Brenciu.

"Ideea clipului mi-a venit din senin.  Lucrand la albumul lui Julie Mayaya si fiind cu ea in studio aproape zilnic, am realizat ca nu am nevoie de o filmare cu top modele imbracate in costume de baie, ci de prieteni. In paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea in productie si un proiect muzical care-i implica pe Iuliana Puschila, Laurian Manta, Irina Tanase si Maria Cojocaru si gata “scenariul” clipului. I-am intrebat daca vor sa faca partea din nebunia mea, iar ei au acceptat", a povestit artistul.

"Viata trece, hai s-o traim cat 10!" Asa zice refrenul si exact asta am si facut. Cu totii am cantat, am dansat si ne-am bucurat de groove-ul piesei. Surpriza de final se numeste Mina. Prin ea si prin cele 2 fete ale mele mai mari, Maria si Andreea, viata mea a crescut enorm in intensitate! Pot sa spun c-o traiesc cat 11! :) Pentru acest clip am invatat sa cant la chitara, la vioara, sa bat la toba, sa suflu in saxofon si in trompeta. Promit ca la urmatorul clip o sa invat sa gatesc. Astfel, o sa-mi traiesc viata ca un adevarat master father! :)", a adaugat antrenorul de la "Vocea Romaniei".

"Este prima colaborarea cu Ivan Caragia, compozitorul piesei si sper ca toti cei care vor asculta piesa s-o poata fredona chiar de la a doua ascultare. Merge si la a 3-a ascultare. Fie :) Repet… Viata trece, e necesar s-o traiti cat 10! :)”, a mai declarat Horia Brenciu.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies