Hiena, marturisiri inedite despre iubita si baietelul lui: "Cum naiba am trimis oameni pe Luna si inca nu se stie cu exactitate cauza colicilor?"

Hiena, marturisiri inedite despre iubita si baietelul lui: "Cum naiba am trimis oameni pe Luna si inca nu se stie cu exactitate cauza colicilor?"
Citeste mai mult despre: Serban Copot, Dansez pentru tine, Hiena,
Data: 05 Noiembrie 2012

I se spune "Hiena" si, desi este foarte tanar, serban de la Animal X are cu ce sa se laude. Concurent in ringul visurilor la "Dansez pentru tine", Serban vorbeste despre realizarile din viata de zi cu zi si despre bucuriile traite in sanul familiei.

- Teodor Serban, baietelul tau, a implinit un an! Cum a fost pana acum experienta de tatic si ce asteptari ai de la micutul tau de-acum incolo?
Este o experienta ce nu poate fi explicata, ci doar traita. Sunt o sumedenie de lucruri superbe de povestit, dar cel mai ingrozitor aspect a fost trairea sentimentului neputintei. Cand vezi o mana de om care se chinuie in bratele tale, urla, zbiara si nu ai ce-i face, asa cum s-a intamplat in perioada colicilor, ti se rupe sufletul. As putea filozofa multe randuri pe acest subiect, dar nu pot sa nu imi ridic o intrebare: cum naiba am trimis oameni tocmai pe Luna si inca nu se stie cu exactitate care este cauza colicilor? Dupa cate am observat, taticii se simt cam in plus in primele luni de la nastere, dar pot spune ca am o legatura deosebita cu el pentru ca doar in bratele mele se calma in cazurile extreme.

- Cum esti tu ca tata?
Nu stiu cum sunt, dar stiu cum imi doresc sa fiu. Bun, rabdator, intelegator si lista ar putea continua multe randuri.

- Cu cine seamana cel mic si ce calitati ai vrea sa aiba de la tine?

A luat de la fiecare cate ceva, nu pot spune precis cu cine seamana dintre noi. Imaginile fac cat o mie de cuvinte. in ce priveste calitati de-ale mele pe care as dori sa le mosteneasca, nu stiu cum as putea sa formulez acest raspuns si sa nu sune a oda. Prefer sa fiu in pozitia in care sa il ajut la dezvoltarea propriilor abilitati si calitati. Nu mi-as dori sa dezvoltam un gen de relatie tata- fiu in care sa creasca la umbra unui tata colos, infailibil. il iubesc nespus si asta este tot ce conteaza.

- Cum ai cucerit-o pe Roxana?
Cu zambete, cantece si dansul imperecherii precum la pasarile amazoniene. Secretele meseriei se predau doar din tata in fiu.

- Nu va casatoriti? Ai cerut-o deja de sotie pe Roxana sau urmeaza?

Inca nu am cerut-o de sotie, chiar radeam acum ceva saptamani pe aceasta tema pentru ca noi suntem o familie de ceva timp si nu ne-a stat deloc gandul la asta.

- A venit si ea la repetitiile de la "Dansez pentru tine" cu baietelul?
Pana acum nu, dar poate mai tarziu va veni. Momentan este o epidemie de raceala la noi in sala si ma gandesc ca nu i-ar prinde bine celui mic un concert de trompete la poalele unui munte de servetele.

- Cum e la "Dansez pentru tine"? Cat de mult te solicita acest show de la ProTV? Crezi ca o sa ajungi pana in finala?
Pe langa faptul ca am avut placerea de a descoperi in concurenti niste copii deosebiti, care si-au luat inima in dinti sa lupte pentru cazurile lor, admir nespus optimismul si speranta care le anima aceasta batalie pentru sansa. Sansa traiului decent, sansa rasplatei, sansa la viata. Am norocul de a avea o partenera de dans minunata si de un coregraf foarte bun. Duc insa o lupta apriga cu mine pentru ca nu pot face abstractie de cei zece ani de inactivitate in domeniu si uneori ma deprima pierderea multor abilitati. Muncesc destul de mult, cu vanataile de rigoare, dar nu renunt. Culmea este ca Tedi invata acum sa mearga, iar eu invat sa dansez.

- Ai avut emotii la prima editie?
Am fost foarte emotionat si cred ca s-a vazut si la televizor. Traiesc fiecare clipa la intensitate maxima pentru ca este in joc sansa Valentinei de a-si aduce parintii acasa. Este foarte greu sa traiesti departe de parinti si ea este doar un exemplu dintre cei aproximativ 270.000 de copii care sunt in situatii similare. Dimensiunea acestui fenomen este considerabila si efectul a inceput sa fie resimtit in tanara generatie. Ea lupta alaturi de mine si voi face tot ce este omenesc posibil sa o sustin.

- Ce faci cu trupa Animal X?
Totul merge foarte bine. Urmeaza sa lansam un nou single acum in noiembrie si suntem in stadiul de planificari productie clip. Imi va fi foarte greu sa strecor in activitatea pe care o am zilnic la "Dansez pentru tine" si filmarea unui clip, dar o vom scoate la capat cumva. Cert este ca avem un single nou. Pagina noastra de Facebook este in crestere zilnica si incercam sa o tinem cat se poate de activa. Cineva ne-a denumit chiar regii baladelor dupa single-ul "Doar tu si eu".

Sursa: ProTV Magazin

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies