"Happy Hour" si Earnest Valentino au adus un omagiu lui Michael Jackson

"Happy Hour" si Earnest Valentino
au adus un omagiu lui Michael Jackson
Data: 24 Iunie 2010
Anul trecut moartea neasteptata a lui Michael Jackson a cutremurat o lume intreaga si a lasat un gol imens in sufletele a milioane de fani. La un an de la disparitia Regelui muzicii pop, \"Happy Hour\" i-a dedicat acestuia o intreaga editie: pe 24 iunie, in platoul emisiunii de la Pro Tv, Catalin Maruta l-a avut invitat pe Earnest Valentino, sosia oficiala a lui Michael Jackson.

Joi seara la “Happy Hour” muzica Regelui a rasunat inca o data, au curs amintiri despre el, iar invitatul lui Maruta a reinviat miscarile inconfundabile cu care Michael reusea sa captiveze si sa fascineze o lume intreaga. Catalin Maruta a stat de vorba cu Earnest Valentino despre cum s-a scurs pentru el ultimul an, despre cum l-a marcat disparitia lui Michael, despre amintirile pe care le are despre megastar, dar si despre cum isi traieste viata acum, ca imagine fidela a unui geniu disparut.

Valentino seamana izbitor cu idolul sau, dupa nenumarate operatii estetice. De 35 de ani traieste viata altcuiva, se imbraca si vorbeste ca Michael, danseaza ca el, s-a operat pentru a-i semana. Si, culmea, a fost tot timpul fericit, desi a trait practic viata altcuiva.

“Am ramas fascinat de Michael cand l-am vazut, se intampla acest lucru cand adoptase stilul acela afro cu formatia Jackson 5 si ma uitam la el la televizor si incercam sa il imit si dansam ca el la mine in camera, pe covor”, isi aminteste Valentino.

Cu toate acestea, nu a avut parte de sustinerea parintilor sai, care nu erau de acord ca fiul lor sa fie copia altcuiva: ”Parintii mei mi-au facut numai probleme, imi faceau scandal, imi spargeanu albumele cu MJ, imi luau casetofonul, eu cumparam alte albume, cautam casetofonul prin casa, il puneam la loc, ei de la capat si tot asa pana cand ei s-au lasat pagubasi”, isi aminteste sosia lui Michael.

Acum douazeci de ani insa a fost angajat sa fie... Michael Jackson. Initial a lucrat ca dublura intr-un parc de distractii, apoi a devenit sosia oficiala a starului. A lucrat ca dublura oficiala in turneele “Bad”, “Dangerous” si “History". Era cel care aparea in locul lui Michael in campaniile promotionale la concerte si cel care, ca sa il fereasca pe Rege de fanii dezlantuiti, iesea in locul lui pe usa principala din hotel sau din sala de spectacol. Cel mai bucuros a fost cand insusi Michael i-a spus ca ar vrea sa-l ia cu el in turneul sau de revenire de la Londra.

S-au vazut ultima oara cu o saptamana inainte de moartea starului. Apoi, s-a produs tragedia. Pentru Earnest Valentino, lumea s-a prabusit odata cu moartea superstarului: ”Cand am aflat, am cazut in genunchi, am plans, m-am inchis in camera o saptamana. Am simtit ca mentorul meu, prietenul meu, scopul meu in viata nu mai era acolo. Mi-am facut o promisiune si am facut o promisiune vietii si lui Michael ca atata timp cat voi avea aer o sa incerc sa ii transmit mesajul mai departe, sa ii fac pe oameni sa inteleaga care era scopul lui Michael si sa inteleaga ca iubirea e cheia tuturor problemelor”, crede Valentino.

Joi seara in platoul ”Happy Hour” s-au aflat si cei mai fani dintre fanii lui Michael, cei care s-au inscris la castingul lansat pe http://concurs.protv.ro/casting si pe siteul happyhour.ro. Saptamana trecuta show-ul de la Pro Tv  a lansat o provocare celor care l-au iubit pe Michael Jackson: sa isi lase pe pagina de casting datele personale si sa raspunda la intrebarea  “De ce vrei sa il cunosti pe Earnest Valentino?”. Cei mai infocati admiratori au fost alesi de echipa ”Happy Hour” si s-au afla t in platoul emisiunii, pe 24 iunie, unde au ocazia sa se intalneasca cu sosia oficiala a Regelui muzicii pop.


 

Modifică setările cookies