Happy Hour pune ”Primavara in rama”. Fotografii de colectie cu mame din showbiz si tati celebri


	Happy Hour pune ”Primavara in rama”. Fotografii de colectie cu mame din showbiz si tati celebri
Data: 04 Martie 2012

La inceput de martie, ”Happy Hour” spune cele mai frumoase povesti de primavara: povestile de mamici si de tatici!

Pentru ca pe 8 martie ”Happy Hour” sarbatoreste Ziua Mamelor, iar pe 9 martie instaureaza Ziua Tatalui, mame din showbiz si tati celebri se mandresc cu fiii si ficele lor si pozeaza alaturi de ei in fotografii de colectie! In imagini care vorbesc de la sine telespectatorii Pro Tv ii vor vedea pe Irinel Columbeanu alaturi de fiica sa Irinuca, pe Vica Blochina alaturi de baietelui ei si al lui Victor Piturca, pe Adi Minune alaturi de mama si pe Petre Romana alaturi de fiul Petrus.

Fotografii pline de originalitate, dar incarcate si de emotie vor aduce la ”Happy Hour” si Roxana Ionescu alaturi de mama ei, Leonard Doroftei, care apare alaturi de cei trei copii, Jean de la Craiova, care pozeaza langa fiica Sabrina, Laura Cosoi si Adriana Bahmuteanu, amandoua fotografiate langa cele care le-au dat viata. Primavara e ca o distractie copilareasca pentru oamenii mari, in martie, la ”Happy Hour”.

In numarul de luni al revistei Pro Tv Magazin, cititorii pot afla detalii interesante despre relatia speciala pe care Roxana Ionescu o are cu mama sa, ce a mostenit de la aceasta, dar si de ce au acceptat cele doua sa ia parte la sedinta foto propusa de ”Happy Hour”. Si tot luni, 5 martie, Catalin Maruta va prezenta imagini de la sedinta foto a Roxanei cu mama sa, din cadrul campaniei ”Primavara in rama la Happy Hour”.  

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies