O apropiata a cuplului Banica vorbeste despre relatia celor doi. Care este parerea ei despre "divortul anului"


	O apropiata a cuplului Banica vorbeste despre relatia celor doi. Care este parerea ei despre "divortul anului"
Data: 16 Ianuarie 2013

Dupa ce si-au anuntat despartirea, Andreea Marin si Stefan Banica s-au retras in tacere, lasand loc speculatiilor.

Happy Hour a difuzat astazi imagini inedite cu sotii Banica si un interviu realizat in urma cu 7 ani de Catalin Maruta. Cei doi au declarat ca s-au casatorit dupa doar 6 luni de relatie, si-au ales verighetele si s-au casatorit in America.

Roxana Iliescu, o buna prietena a familiei Banica a venit la Happy Hour pentru a discuta impreuna cu Sabina Ivanica, jurnalist la cancan.ro despre divortul celor doi.

Roxana Iliescu a declarat: "Este un divort, trebuie sa vorbim despre el, ei doi nu au spus nimic si nu o sa spuna. Abia astept ca Andreea Marin sa se intoarca pentru ca are multe proiecte si trebuie sa vorbim despre ele".

In urma cu 7 ani Andreea Marin ii declara lui Catalin Maruta: "Noi am construit ceva durabil, nu suntem doua gogosi umflate. Nu avem o strategie de imagine care sa ne fi facut sa aparem asa peste noapte, fata o baza. Daca nu esti atent sa-ti echilibrezi relatia ta, da, presa iti poate afecta relatia, nu te poti indoi de cel cu care dormi noaptea. Daca o faci, mai bine pleaca".

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies