Greierasul Dan Helciug este fermierul saptamanii la Ferma Vedetelor

Greierasul Dan Helciug este fermierul saptamanii la Ferma Vedetelor
Data: 17 Martie 2015

Dupa munca si rasplata – asa poate fi descrisa ziua de duminica la Ferma Vedetelor. Fermierii au avut parte de o zi plina de activitati, iar atunci cand te relaxezi timpul parca trece altfel. Au jucat fotbal si au primit un colet surpriza, iar muzica nu a lipsit nici in aceasta zi din casa. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul 20:30 - 22:25, de aproximativ 2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 20:55, peste 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider detasat in topul audientelor cu 11.3 puncte de rating si 24.6% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina 5.9 rating si 12.9% share. 

Dimineata a inceput cu activitatile de rigoare pentru a pregati masa si a se incalzi: spartul lemnelor, facutul painii, incalzitul apei in curte pentru a spala. “Ce credeti? Dan este in curte, sparge lemne!” – a spus Doinita, iar Cristina a completat: “El toata saptamana ne-a distrat cat am muncit, acum cand vrem sa ne distreze, el munceste!”. Augustin a plans de foame pe la geamuri, iar Cristina i-a sarit in ajutor cu un cotor de varza care a fost intruchipat pe rand in imaginatia lui de friptura si ananas. 

Iubirea a fost la cote maxime dis de dimineata. Cand a intrat in casa Dan a pupat toate fetele si bonus pe Iftimoaie. Tot Dan a fost cel care a descoperit ravasul misterios in timpul plimbarii sale de revigorare. Ravasul le-a adus o noua provocare, iar faimosii fermieri s-au organizat si au plecat in cautarea lui, insa nu inainte de a ii pregati Doinitei un tort de gem si de a ii canta La multi ani! Doinita a fost coplesita de emotii si a izbucnit in plans, iar Stan a punctat: “S-a intristat ca i-am urat de sanatate si de fericire?”. Momentul a culminat cu un dans in jurul mesei pe muzica Mioarei. 

Coletul misterios care ii astepta langa lac continea un buchet de flori pentru Doinita, o scrisoare de la mama ei care a coplesit-o de emotie, placinta cu mere, placinta cu branza si doua sticle cu cafea. Insa, pentru a le obtine, concurentii au trebuit sa joace fotbal in noroi. Partida de fotbal i-a prins pe unii dintre ei in offside, iar castigatoare a iesit echipa formata din Vica, Ionut, Dan si Stefan. La capitolul arbitrare s-a hotarat: a fost blat… de mere sau de branza, pentru ca Mioara, arbitrul meciului, era cu gandul doar la placintele castigate. 

Seara de duminica a adus o petrecere pe cinste la Ferma Vedetelor, care s-a lasat cu muzica si dans pe masa. Imnul fermei I feel dirty, o adaptare dupa celebra piesa I feel pretty, a rasunat in toata padurea. Insa nu toti concurentii s-au simtit la fel de bine, iar dimineata de luni a fost inceputa in lacrimi de Corina, care s-a simtit luata prea mult peste picior si a decis sa puna piciorul in prag. 

Luni, nea Rata le-a adus proviziile pentru saptamana aceasta si le-a dat sarcina pe care trebuie sa o indeplineasca pana la sfarsitul saptamanii: au de construit o sera. Reactia lor a fost: “O ce? La o sauna nu te-ai gandit?”, insa raspunsul a venit imediat: “Daca o sa fie cald o sa stati si ca in sauna in ea!”. 

Pentru ca voia buna este un principiu pe care se ghideaza nea Rata, acesta a venit si cu o mica provocare. Concurentii au trebuit sa aduca doi copaci cazuti din padure, iar cei care ajung primii primesc recompensa cafea. Cursa a fost una plina de peripetii si sabotari pe ultima suta de metri, insa de premiu s-au bucurat toti. 

Doctorul a intervenit pentru a doua oara la Ferma Vedetelor. De data aceasta Mioara nu s-a simtit prea bine, iar in urma consultatiei a descoperit ca are tensiunea mare, insa nu a fost nimic grav. Nici Stefan nu s-a simtit prea bine si a stat in pat la caldura. 

Iulia Vantur a venit in casa cu scrisoarea de la Oana Radu, in care aceasta nominaliza fermierul saptamanii. Pronosticurile concurentilor s-au indreptat catre Dan, Ionut, Corina, Cristina sau Stefan, insa castigatorul a fost Dan. Decizia a fost o surpriza la fel de mare pentru el cat si pentru restul, care au sarit in sus de bucurie: Eu sunt veriga slaba! – a tinut Dan sa precizeze. 

Prima comanda ca fermier al saptamanii: “Petreceri in fiecare zi!” si a continuat: “O sa ii cumpar un porc lui Augustin, iar fetelor o sa le facem un centru SPA!”.

Astazi de la 20:30, telespectatorii vor vedea ce surpriza frumoasa le aduce nea Rata fermierilor, care este cea mai mare provocare de pana acum care a facut-o pe Cristina sa exclame: “Mi se pare genial!”, dar si ce se intampla cu Vica. 

Cel mai tare reality show 100% romanesc se vede de luni pana joi si sambata, de la 20:30, la PRO TV! Toate editiile Ferma vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies